Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Arka Kapak Bilgisi
Müzik dinler, söyleyemeyip ağzına mühürlediği kelimeleri parmak uçlarından bloguna aktarırdı. Yağmurlu bir günde söylenen bir ezginin ardına yaslanmış yorgun ruh ile o gün tanıştı. Ruhu kaybetmişti ama kalbi kazanmaya hazırdı.
Birçok insana göre, sıradan bir hayatı vardı Egenin. Sosyalleşme adına yaptığı her şey elinde patlamış ve kendini birdenbire kaybedenlerin tarafında bulmuştu. Okulunda farklılıkları yüzünden sevilmeyen, dışlanan, alay edilen Gözlükün tekiydi. Arkadaşı yok muydu? Evet, bir tane vardı. Bu kadar melankoli insana zarar verir, diyerek başlayan, Sorma! Çarkıfelek izlerken bile ağlıyorum! ile devam eden bir internet arkadaşlığıydı onunki.
Bir yaz tatilinin başlangıcında, arkadaşlığı, umudu, âşık olmayı öğreneceği bir maceraya atıldığının farkında olmadan takıldı Tuğçenin peşine. Okulun yaz kampı, beraberinde tüm soru işaretlerini de getirdi. Aylardır internetten konuştuğu Heiley17 isimli kullanıcının da aynı kampta olduğunu öğrendiğinde, kovalamaca ve oyunlar başlamış oldu.
Peki, Heiley17 kimdi ve neden saklanıyordu? Kalbi ejderhanın ateşinde mi atacak, yoksa kırgın bir yüreğe merhem mi olacaktı?
Ona yazmak, durduk yere gelen ağlama isteği gibiydi.
Kitap Özeti
Gözlük Koray Yersüren
Son zamanlarda gençlere yönelik kitap akımlarına bir yenisi daha ekleniyor ve genç yazar Koray Yersüren Gözlük romanı ile gerçek anlamda okurlar ile buluşuyor.
Gözlük romanı son zamanlarda çok moda olan internet hikaye paylaşım sitesinden oluşturulan bir kitap. Hikayenin beğeni toplaması üzerine kitap haline getirildi ve kitap severler ile buluştu.
Hikayede Ege adında gözlüklü bir gencin hikayesi anlatılıyor. Genç yaşta sosyalleşmekte zorlanan ve taktığı gözlük nedeni ile Gözlük lakabı takılan Egenin sosyalleşme umudu internet olur ve internetten tanıştığı biri ile yaşadığı gizemli aşk hayatını tamamen değiştirir.