HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
[FONT="]Samsungun 2015 yılında piyasaya sürdüğü ve Samsung Galaxy A5 2015 olarak adlandırıldığı model, oldukça ilgi görüyor. A serisinin en önemli modellerinden birisi olan ve piyasaya iyi satış rakamlarını yakalayan model için yeni bir güncelleme yayınlanırken işletim sistem güncellemesi ile birlikte kullanıcılar daha iyi bir cihaza sahip oldu.
[/FONT][FONT="]Samsung Galaxy A5 2015 Güncellemesi Nasıl Alınacak?
[/FONT][FONT="]Samsung Galaxy A5 2015 kullanıcıları için sunulan güncellemeden yararlanmak isteyen kişilerin bu konuda telefonlarındaki güncelleme kontrolünü yapması gerekiyor. Ayarlar bölümünden yapılacak güncelleme kontrolü ile birlikte kişiler, yeni işletim sistemi güncellemesini görebilir. Bu bakımdan kişilerin güncellemeyi indirmesi ile birlikte yeni işletim sistemin geçiş sağlanacaktır. Güncelleme öncesinde Wi-Fİ ve şarj durumunun kontrol edilmesi de unutulmamalıdır.
[/FONT][FONT="]Android 6.0 Neler Katacak?
[/FONT][FONT="] Yeni güncellemede en çok dikkat çeken nokta, Doze olarak adlandırılan pil koruma özelliği. Bu özellik sayesinde yüksek güç tüketimleri önlenirken, kullanıcılar pil tüketimi konusunda daha fazla bir kontrol elde edebiliyor. Bu bakımdan kullanıcıların yeni işletim sistemi ile birlikte Samsung Galaxy A5 2015 cihazlarını daha uzun süreli kullanması da mümkün olacak. Güncelleme alan kişilerin güncelleme sonrasında telefon ayarlarını da optimize etmesi yararlı olacaktır. [/FONT]
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)