- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 9 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 56
- MmoLira
- 4
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
abi hack ıcın 3 kere 4 lıralık kredıden aldım ucretını odedıgım kredıler gelmedi ustune sıtede artık hesabıma gırıs yapamıyorum varmı bı bılgısı olan
- Konular
- 5,330
- Çözüm
- 54
- Online süresi
- 1mo 20d
- Reaksiyon Skoru
- 6,396
- Altın Konu
- 425
- Başarım Puanı
- 514
- MmoLira
- -2,509
- DevLira
- 0
abi hack ıcın 3 kere 4 lıralık kredıden aldım ucretını odedıgım kredıler gelmedi ustune sıtede artık hesabıma gırıs yapamıyorum varmı bı bılgısı olan
Sordum CrossFire hizmeti vermiyolarmış artık. Hackleri tespit edilmiş ama bu konuyla ilgili uğraştıklarını yakında çok güzel bir hack ile dönebiliriz gibisinden bir şeyler söylediler. Hesabına giriş yapamaman konusunda başka bir hesap açıp site yetkililerine sorabilirsin onu biz bilemeyiz.
- Konular
- 741
- Reaksiyon Skoru
- 408
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 8 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 188
- MmoLira
- 4
- DevLira
- 0
ben en son 2015'in aralık ayında almıştım. Kredi satın alırken sana işlem referans kodu veriyo onu mail yoluyla adını soyadını ve tc kimlik numaranı support@sanalpara.com.tr adresine gönderiyosun, bazen ek bilgi olarak güvenlik açısından işlem makbuzunu da göndermeni istiyor, bu durumda internet bankacılıgıyla yaptıgın işlemin dekontunu alıp paymetwall'ın mail adresine gönderiyosun. Her durumda kredinin gecikmeden yüklenmesi için işlem dekontunu kesinlikle paymentwall'a gönderin