berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

AtmacaReis vs Ozdil

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Atmaca Reis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 154

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arenada korkudan kbç set takan Ozdil oktan 2.5k yiyince nasılda kaçıyor... :D :D :DD

Frecco kaçan kişinin kim olduğuna bak istersen o kbç taktı diye bende taktım istersen tak kılıç karakter setini gel senle güzel vs atalım 300T sine ? Arena atıyosam bitmicekse bile 15dk vs süresinin bitmesini beklerim. Çünkü her zaman açıkta 2. çarım olur. Ona geçer takılırım o ara 15 dk içinde vs biter. Eğer güveniyosan kendine tak kılıç karakter setini 300T sine arena geç.

Frecco kaçan kişinin kim olduğuna bak istersen o kbç taktı diye bende taktım istersen tak kılıç karakter setini gel senle güzel vs atalım 300T sine ? Arena atıyosam bitmicekse bile 15dk vs süresinin bitmesini beklerim. Çünkü her zaman açıkta 2. çarım olur. Ona geçer takılırım o ara 15 dk içinde vs biter. Eğer güveniyosan kendine tak kılıç karakter setini 300T sine arena geç.

Sıkıntı yok ben geçmesine geçerim yendigim zaman 300t yi alamam onu düşünüyorum malum youtube AtmacaReis yazınca olanlar ortada sıkıntı orda .s

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri