shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
LunarWraith 1
LunarWraith
DarkHorizon 1
DarkHorizon
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Scarlet 1
Scarlet
dogusarikaya 1
dogusarikaya
Hikaye Ekle

[YARDIM] Battlefield 3

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fatihj1997
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 828

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

O tarz program kullanmam zaten sadece güncellemesi var mı ? sürüm eski mi değil mi diye bakmak için yüklemiştim.. Dediğim gibi aygıt yöneticisinden de baktım ama güncel sürüm bulmadı zaten güncel diyor..
O tür programlar tamamen para tuzağı. Sana tavsiyem ekran kartının sitesini ve aygıt yöneticisinden takip etmen. Şu an senin ekran kartın tamamen güncel. Ama sende güncel olmadığını düşünüyorsan AMD'nin tüm sitelerini araştırmanı öneririm. Bu konuda dikkatli ol, yanlış bir sürümün veya başka bir sürümün güncellemesini indirirsen büyük sorunlar açabilir.

O tür programlar tamamen para tuzağı. Sana tavsiyem ekran kartının sitesini ve aygıt yöneticisinden takip etmen. Şu an senin ekran kartın tamamen güncel. Ama sende güncel olmadığını düşünüyorsan AMD'nin tüm sitelerini araştırmanı öneririm. Bu konuda dikkatli ol, yanlış bir sürümün veya başka bir sürümün güncellemesini indirirsen büyük sorunlar açabilir.

Aynen sanırım güncel sürüm zaten bu ekran kartını çok uzun bir zamandır kullanıyorum ( yaklaşık 9 sene ). Pc değiştirme durum da var bide o yüzden de bu pc için yeni bir ekran kartı alıp para harcamak da istemiyorum. Yorumların ve yardımların için teşekkürler..

Eğer kendi resmi sitesinde güncel driverını bulamıyorsan firma desteği kesmiştir. 3. Parti sitelerde de eski güncellemelerini bulursun. Bence bütçende varsa sistemini yenilemelisin.

Eğer kendi resmi sitesinde güncel driverını bulamıyorsan firma desteği kesmiştir. 3. Parti sitelerde de eski güncellemelerini bulursun. Bence bütçende varsa sistemini yenilemelisin.

Yorumun için teşekkürler dostum. Bende tek çare olarak onu görüyorum fakat bilgisayarı değiştirme durumum var o yüzden bu bilgisayara para harcamak istemiyorum :ka19: Güzel yorumun için tekrardan teşekkür ederim..

İyi Forumlar...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri