noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metin2 Create No Appropriate Device Hatası ! Yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NaletX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Sistem özelliklerin yeterli mi?

pE88gN.png

:) Tomb Raider, Skyrim gibi oyunları sorunsuz oynayabiliyorum fakat metin2 bir türlü açılmıyor.

Kardeşim şuan aynı hata bendede var internetteki çözümlerin hepsine baktım, oyunu komple sildim
tekrar yükledim defalarca, format attım hala aynı

İşlemci falan aynı benimde, arkadaşlar fikri olan varsa yardımcı olabilir misiniz ? :D

nEL5QM.jpg

bendede aynı sorun var ama kimsede cevabı yok bu nasıl iştir anlamadım .

Sorunun cevabı basit sisteminizdeki dosyalar donanımsal gereklilikler ile uyuşmuyor yani w7'ye dönün.

Anlatım: Sulhbilisim

Kardeşim şuan aynı hata bendede var internetteki çözümlerin hepsine baktım, oyunu komple sildim
tekrar yükledim defalarca, format attım hala aynı

İşlemci falan aynı benimde, arkadaşlar fikri olan varsa yardımcı olabilir misiniz ? :D

nEL5QM.jpg

Ben çözdüm kardeşim. Intel Ekran kartı driverlerini sıfırlayıp sistemden güncel driverlerini kur. Windows otomatik olarak eski driverleri kuruyor. Sistemden güncellemen fayda etmiyor. İntelin otomatik driver sistemini kullanarak çözebilirsin. Driverleri kaldırmayıda internetten araştırıp yap 10 Dakikanı filan alıyor en fazla :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri