noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

beceri efsun değişikliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Tentrade
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 237
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tentrade

Level 3
TM Üye
Konular
33
Reaksiyon Skoru
4
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 7 Gün
Başarım Puanı
63
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

arkadaslar keith sunucusunda 40+lı ejderlerın hatrı sayılır 1fıyatı var bunu herkez bılır ve daha gecenlerde 550t gibi bir mevlayla almış bulundum sımdı sız 150t etmeyen 35lılerı 40 yapacagınızı soyluyorsunuz bu nasıl adelet kardesım?
benım 550tye aldığım ejder smdı belkı 200t etmıycek 35lıler 40olcagı ıçın
okadar vermeseydın dıen arkadaslarda olur mutlaka ama fıyatı bellı herkezın ortak pıyasası boyle neden durduk yere zarar edıcem ben sımdı?
mesela 35+20 bec dolaylarında 3-4 ejder alabılırdım kendı sılahıma bu zararı nasıl karsılıycaksınız oyunu mıllet yanı bos yere bırakmıyormus bugun bunu gormus olduk

Katılıyorum kardeşim , benimde 62 bec ejderim var suan bosa gitti yani verdigimiz paralar :mad:

Katılıyorum kardeşim , benimde 62 bec ejderim var suan bosa gitti yani verdigimiz paralar :mad:

kardesım aynı sekıl ben daha yenı ya bılsem 3-4 parca saglam efsunlu 35lık alırdım benım oyle mıllet gıbı 5000t felan nakıtım yokkı zar zor 1araya getırıp aldıgım bısey buna bir düzeltme getirilmeli

yonetıcıler pıyasayı bılmıyormu yanı ben anlamıyorum en kısa surede bir faaliyet yapılıp zarar mınumuma ındırılmelı

arkadaslar keith sunucusunda 40+lı ejderlerın hatrı sayılır 1fıyatı var bunu herkez bılır ve daha gecenlerde 550t gibi bir mevlayla almış bulundum sımdı sız 150t etmeyen 35lılerı 40 yapacagınızı soyluyorsunuz bu nasıl adelet kardesım?
benım 550tye aldığım ejder smdı belkı 200t etmıycek 35lıler 40olcagı ıçın
okadar vermeseydın dıen arkadaslarda olur mutlaka ama fıyatı bellı herkezın ortak pıyasası boyle neden durduk yere zarar edıcem ben sımdı?
mesela 35+20 bec dolaylarında 3-4 ejder alabılırdım kendı sılahıma bu zararı nasıl karsılıycaksınız oyunu mıllet yanı bos yere bırakmıyormus bugun bunu gormus olduk

35 - 40 Efsunlu nesneler MMOMT2 sunucusunda birleşme sonrası unutulan ve nesne market de satışı olan nesnelerdir burada bir adaletsizlik var ise o adamların sizle aynı parayı verdiği nesneyi yıllardır farklı kullanmalarıdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri