Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
quickxd 1
quickxd
Hikaye Ekle

Lenovo'dan Windows 10 Atağı Geldi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Tahu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 96

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

[h=2]Telefon modellerinde Android işletim sistemini tercih edenlerin Lenovo yeni modelinin Windows 10 Mobile işletim sistemini kullanılacağını açıkladı.[/h]
lenovo-dan-windows-10-atagi-geldi.jpg
Lenovo mobil sektörde pek çok farklı modeliyle yer alırken bugüne kadar çıkarılan tüm modellerde Android işletim sistemini tercih etmişti. Bu konuda herhangi bir değişiklik yapması beklenmeyen Lenovo, sürpriz bir karar alarak yeni çıkartacağı modelde Windows Mobile işletim sistemini kullanacağını duyurdu. Yapılan açıklamada piyasaya sürülecek olan modelin daha çok kurumsal çözümler için uygun olacağı ve bu nedenle Windows 10 Mobile işletim sisteminin tercih edildiği belirtildi. Yapılan tanıtımda telefonun SoftBank 503LV olarak adlandırıldığı görülürken telefon ile ilgili pek çok özellikte paylaşıldı.
SoftBank 503LV Özellikleri Neler?
Piyasada Android ve iOS işlem işletim sistemlerinin çok daha gerisinde kalan ve bu nedenle çoğu kişi tarafından tercih edilmeyen Windows işletim sisteminin Lenovo tarafından tekrar kullanılacak olması bu anlamda marka adına da önemli bir gelişim sergileyebilir. Yapılan tanıtımlarda telefon ile ilgili pek çok detay paylaşılırken yapılan açıklamalara göre telefonun özellikleri şöyle olacak;
5 inçlik 720p IPS ekran
Snapdragon 617 yonga seti
3 GB RAM
32 GB arttırılabilir depolama
5 MP ön kamera
8 MP arka kamera
2250 mAh batarya
Telefon ile ilgili paylaşılan bilgilerde telefonun bu özelliklerde olacağı belirtilirken telefonun Ekim ayı içerisinde piyasaya sunulması bekleniyor. Fakat telefonun hangi ülke pazarlarında yer alacağı ile ilgili detaylar paylaşılmadığı için şu an satış bölgeleri ile ilgili herhangi bir bilgi vermek mümkün değil.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri