BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
mavzermete 1
mavzermete
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
kralhakan2009 1
kralhakan2009
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Windows Server FreeBSD Kurma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan blorde
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 691

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Mrb arkadaşlar. Reseller sunucum var. ubuntu,linux, windows 2008-2012,suse , gibi işletim sistemleri kurabiliyorum.
Şuan bitane 8gb Ram'li windows 2012 ve 2gb Ram'li windows 2008 açtım. Bunları FreeBsd olarak kullanma imkanım varmı
Yani metin2 sunucusu kurma imkanım varmıdır ? Her açtığım sunucuya özel ip adresi tanımlanıyor.
Sınırsız sunucu açabiliyorum 32GB Rame kadar. Yardımcı olana 32Gb Ram'li yukarda saydığım işletim sistemlerinden istediğini kurarak sunucu vereceğim.

Skype Adresim : live:ahmet.tover

Konu uygun bölüme taşındı başlık ve içerik değiştirildi , üyelere bir şeyler vaad ederek yardım istemek yasaktır.

Windows serveri freebsd işletim sistemi gibi kullanma mantığı olmaz çünkü bahsettiğiniz şeyler bir program veya driver değil birbirine uyumlu şekilde çalışsın her ikisi işletim sistemidir ve işletimi farklıdır lakin windows server içerisine sanal sunucu kurulabilir veya windows server metin2 dosyaları olursa kurulabilir..

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri