TKMT2 - Yeni Nova Serverı - 30 Haziran'da açıldı!

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Muhteşem bir server. kesinlikle gelmenizi tavsiye ederim

2012 yılından beri tkmt2 oynarım herzaman memnun kaldım zevk alarak oynadım yeni açılan nova da harika emeğinizin boşa gitmiceği bir server

Öncelikle Selamun aleyküm hocam. Tkmt2'yi ilk açıldığı günden beri oynamaktayım. 17 Yaşında başlamıştım. Şuan 24 Yaşındayım. Bir sürü pvp server oynadım. Yükledim sildim, sildim yükledim. Fakat Tkmt2'yi bir ekz indirdim oyunu daha hiç silme gereği duymadım. Zaman zaman sıkıldık bıraktık tekrar başaldık. Bir şekilde sizlerle tekrar buluştuk. Piyasa da çok server var lakin bu işi yürütebilen kişiler sayılı sınırda. Ve sizde bu sınırın hatta ilk 5' in içindesiniz. Memnun muyum oyundan? Çok memnunum. Olması gerektiği gibi bir oyun. Rakipsiz...
Zaman zaman ban yedik, ip ban yedik, çarlarımız soyuldu ama oyuna sinirlenip bırakmadık. Yukarıda Allah var. Çok iyi hatırlıyorum 1 veya 2 Yıl önce felan İlk kraliyetimi almıştım. Savaşçı kraliyeti. Bunlarında ticareti açılmıştı bir şekilde çaldırdım ben. "Admin" karakterine pm attım sizinle konuştuk. Orda çok etkilendim. Hata benim olsa dahi iyi yönüneze denk gelmiş olabilir kraliyetimi eksiksiz biçimde geri vermiştiniz. İşte bu yüzden TKMT2'yi oynuyorum. Ve herkeze memnuniyet ile öneriyorum. Hayırlı günler İyi forumlar

Not: Buradan oyuna gelenler. oyunda nickim "xNaira" her türlü konuda ulaşabilirsiniz. Desteğe hazırım. Lonca ekibimizin arasında görmekten mutluluk duyarım:smile:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)