HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
YOUTUBE KANALIMIZ: https://www.youtube.com/channel/UCshLtis3nsQkGoELdTY_5rQ
[/URL]
[/URL]
1- Loncaya Başvuranların Öncelikle Olgun Dürüst Bir Kişiliğe Sahip Olması Gerekmektedir.
2- Küfür, Saygısızlık, Huzur Bozma veya Hile Kullanımı KESİNLİKLE YASAKTIR!
3- Savaş Öncesi ve Savaş Sonrası Komut Kesinlikle Dinlenmelidir. (Aksi Halde Savaşı Kaybetmemize Neden Olabilirsiniz.)
4- Lonca Üyelerine veya Yetkililerine Saygısızlık Yapmak Tartışmaya Girmek Yasaktır.
5- Lonca Savaşı İçin Belirlenen İtemlerin Yapılması Zorunludur.
6- Herkes Yönetimin Uygun Gördüğü Karakteri Açmak Zorundadır. (Ben Ninjayım Ben Surayım vs. Gibi Şeyler Kesinlikle Yasaktır.)
7- Level ve Biyologlar Eksiksiz Tamamlanmalıdır.
8- Lonca İçerisinde Ayrmcılık Kesinlikle Yasaktır. (Siyaset, Din , Cinsiyet ,Irk vs. Dahil)
9- Oyun İçerisinde Veya Dışarısında Rakiplerle Tartışmak Onları Tahrik Etmek Kesinlikle Yasaktır.
10-Oyunda olduğunuz sürece teamspeak3'tede açık olmalısınız !
Loncamıza Geldiğiniz Takdirde Burada Yazılan Kurallar ve Şartları Okuyup Kabul Etmiş Sayılırsınız.
Göstermiş Olduğunuz İlgi ve Anlayışınız İçin Teşekkür Ederiz.
RAİDCALL IP :5942730 (NORMALDE TS KULLANIYORUZ)
LONCAMIZA GELMEK İSTEYEN KARDEŞLERİM SAYFAMIZDAN BİZE ULAŞABİLİRLER !
2- Küfür, Saygısızlık, Huzur Bozma veya Hile Kullanımı KESİNLİKLE YASAKTIR!
3- Savaş Öncesi ve Savaş Sonrası Komut Kesinlikle Dinlenmelidir. (Aksi Halde Savaşı Kaybetmemize Neden Olabilirsiniz.)
4- Lonca Üyelerine veya Yetkililerine Saygısızlık Yapmak Tartışmaya Girmek Yasaktır.
5- Lonca Savaşı İçin Belirlenen İtemlerin Yapılması Zorunludur.
6- Herkes Yönetimin Uygun Gördüğü Karakteri Açmak Zorundadır. (Ben Ninjayım Ben Surayım vs. Gibi Şeyler Kesinlikle Yasaktır.)
7- Level ve Biyologlar Eksiksiz Tamamlanmalıdır.
8- Lonca İçerisinde Ayrmcılık Kesinlikle Yasaktır. (Siyaset, Din , Cinsiyet ,Irk vs. Dahil)
9- Oyun İçerisinde Veya Dışarısında Rakiplerle Tartışmak Onları Tahrik Etmek Kesinlikle Yasaktır.
10-Oyunda olduğunuz sürece teamspeak3'tede açık olmalısınız !
Loncamıza Geldiğiniz Takdirde Burada Yazılan Kurallar ve Şartları Okuyup Kabul Etmiş Sayılırsınız.
Göstermiş Olduğunuz İlgi ve Anlayışınız İçin Teşekkür Ederiz.
RAİDCALL IP :5942730 (NORMALDE TS KULLANIYORUZ)
LONCAMIZA GELMEK İSTEYEN KARDEŞLERİM SAYFAMIZDAN BİZE ULAŞABİLİRLER !
Moderatör tarafında düzenlendi: