- Katılım
- 27 Kas 2013
- Konular
- 7,500
- Mesajlar
- 24,372
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 13d 20h
- Reaksiyon Skoru
- 3,056
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 549
- MmoLira
- 31,714
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Amerikada bir online haber sitesinin bir videosunda görüldüğü üzere, Instagramda sürekli yemek fotoğrafı çekip paylaşanlarla dalga geçmek amaçlı New Yorkta sadece Instagram kullanıcılarının gideceği bir restoran açtı.
Sosyal medya paylaşımları gün geçtikçe yeni boyutlar kazanıyor. Uygun veya uygunsuz neredeyse her anını paylaşan sosyal medya bağımlısı bir güruhla karşı karşıyayız.
Özellikle Instagramda yediği her bir şeyi çekip paylaşanlar, bazen neredeyse yemeği tadı için değil sadece görüntüsü için bile tercih ediyor. Bu durumun farkına varan birileri bu ihtiyaca çözüm üretmek için New Yorkta Instagram kullanıcılarını sevindirecek bir konseptle restoran açmaya karar veriyor. Restoranın özelliği yemekleri müşterilerin yemesi için değil, Instagramda paylaşması için pişirmesi. Evet doğru duydunuz. Bu restoranda pişen yemekler sadece Insatgramda paylaşmanız için. Kesinlikle ama kesinlikle yemeniz için değil. Bu konuda özellikle uyarıyorlar çünkü yemeğinize size servis edilmeden önce saç spreyi sıkılıyor! Onlar için yemeğinizin güzel görünmesi kadar güzel kokması da önemli!
İlk başlarda bazıları tarafından gerçek olduğu sanılan restoranın aslında olmadığı ise online haber sitesinin hazırladığı söz konusu videonun altında belirtilmiş. Bu video, online haber sitesinin halihazırda özellikle Y kuşağının sorunları ile dalga geçtiği video serisi altında paylaşılmış.
Restoran gerçek olsaydı yemek fotoğrafları çekme bağımlıları için burasının adeta bir mabet olacağı kuşkusuz!
hürriyet


