- Konular
- 5,330
- Çözüm
- 54
- Online süresi
- 1mo 20d
- Reaksiyon Skoru
- 6,396
- Altın Konu
- 425
- Başarım Puanı
- 514
- MmoLira
- -2,509
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Clash Royalede arenalar savaş alanlarıdır. Oyuncular savaşlarını arenalarda gerçekleştirir. Oyunda farklı arenalar bulunmaktadır. Oyuncular bu farklı arenalara Kupa seviyelerini yükselterek erişim sağlayabilirler. Her arena yeni kartların açılması anlamına gelir.
Eğitim Kampı
Eğitim Kampı her oyuncunun diğer oyuncularla mücadele edebilmesi için tamamlaması gereken arenadır. Bu arenayı tamamlayan oyuncular otomatik olarak aşağıdaki kartlara erişim hakkı kazanırlar.
Efsanevi Arenaya ulaşmayı başaran oyuncular 14 günlük periyotlarla gerçekleştirilen sezonlara katılma hakkı kazanırlar. Bu sezonların ödülleri Efsanevi Arena Kupası olarak geçer ve sadece bu arena seviyesinde olan oyuncular tarafından kazanılabilir. Bu kupaların Lider Tablosu sıralamasına herhangi bir katkısı yoktur. Her sezon sonunda oyuncuların Kupa seviyesi 3000 rakamına geri çekilir.
- Müsabakalar sonucunda elde edilen sandıklar oyuncunun oynamış olduğu arenalardaki kartları içerir. Bu nedenle yeni arenaların açılması sandıklardan gelecek ödüllerin arasına yeni kartların dahil edilmesi demektir.
- Oyuncuların eğitim arenasının ardından ulaşacakları ilk arena Goblin Stadyumu adını taşır. Bu arena aynı zamanda Dükkan ve TV Royale alanlarının açılmasını sağlar.
- Yüksek seviyeli arenaların sandık ödülleri daha fazla kart içerir.
- Bulunduğunuz seviyeden daha yüksek seviyede yer alan bir oyuncuyla karşılaşabilirsiniz. Müsabakayı kazanmanız durumunda bu yüksek seviyeli arenanın kasa ödülünü kazanırsınız.
- Her kazandığınız müsabaka ile Kupa elde edersiniz. Her kaybettiğiniz müsabaka karşılığında da bir miktar Kupa kaybedersiniz. Kupalar, oyuncunun ve klanların sıralamasını belirlemek için kullanılmaktadır.
- Kupaları belirli miktarlara getirerek bir üst arenaya çıkış yapabilirsiniz. Ancak çıkış yaptığınız arenada mücadele edebilmek için istenilen minimum Kupa miktarının altına düşmemelisiniz.
Eğitim Kampı
Eğitim Kampı her oyuncunun diğer oyuncularla mücadele edebilmesi için tamamlaması gereken arenadır. Bu arenayı tamamlayan oyuncular otomatik olarak aşağıdaki kartlara erişim hakkı kazanırlar.
- Oklar
- Bombacı
- Okçular
- Şövalye
- Alev Topu
- Mini P.E.K.K.A.
- Silahşör
- Dev
- Prens
- Yavru Ejderha
- İskelet Ordusu
- Cadı
- Mızraklı Goblin
- Goblinler
- Goblin Kulübesi
- Valkür
- Yıldırım
- Goblin Fıçısı
- İskeletler
- Minyonlar
- Mezar Taşı
- Bomba Kulesi
- Büyük İskelet
- Balon
- Barbarlar
- Roket
- Barbar Kulübesi
- Öfke
- X-Yayı
- Tesla
- Minyon Sürüsü
- Felaket Kulesi
- Domuz Binicisi
- Dondurma
- P.E.K.K.A.
- Çarpma
- Büyücü
- Ayna
- Zehir
- Buz Büyücüsü
- Havan
- İksir Toplayıcı
- Golem
- Kraliyet Devi
- Üç Silahşörler
- Kara Prens
- Prenses
Efsanevi Arenaya ulaşmayı başaran oyuncular 14 günlük periyotlarla gerçekleştirilen sezonlara katılma hakkı kazanırlar. Bu sezonların ödülleri Efsanevi Arena Kupası olarak geçer ve sadece bu arena seviyesinde olan oyuncular tarafından kazanılabilir. Bu kupaların Lider Tablosu sıralamasına herhangi bir katkısı yoktur. Her sezon sonunda oyuncuların Kupa seviyesi 3000 rakamına geri çekilir.