Fethi Polat 1
Fethi Polat
TuZaKK 1
TuZaKK
xranzei 1
xranzei
Agresifizm 1
Agresifizm
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Picart /

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Metin2Panelim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 389
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Ben Picart Bu gün qecekondu06 tarafından banlandım kısa süreli ama çok ayar oldum
Şimdi beynini kullanabilen herkese sesleniyorum www.panelhane.com bir forum sitesi midir?
ki sitemde formu kısmına turkmmonun linkini koymuştum siteye giren illa olmuştur hiç bir şeyi değiştirmedik

buradan qecekondu06 ya soruyorum sen hayatında forum sitesi mi görmedin bu bahaneyle nasıl banlıyorsun

Son düzenleme:
Ben Picart Bu gün qecekondu06 tarafından banlandım kısa süreli ama çok ayar oldum
Şimdi beynini kullanabilen herkese sesleniyorum www.panelhane.com bir forum sitesi midir?
ki sitemde formu kısmına turkmmonun linkini koymuştum siteye giren illa olmuştur hiç bir şeyi değiştirmedik

buradan qecekondu06 ya soruyorum sen hayatında forum sitesi mi görmedin bu bahaneyle nasıl banlıyorsun

Allah ' a çok şükür beynimizi kullanmayı biliyoruz , eklemiş olduğun sitende panel indirme linkleri var ve bu bizim forumumuzu ilgilendiren bir şey değil o yüzden ban attım , konuya eklemişsin ona bir şey demedim , birde imza kısmına eklemişsin ve ısrarlı bir şekilde halen devam ediyorsun eklemeye . Forumumuz da başka sitelerin reklamı yasak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri