- Konular
- 20
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 1 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 32
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
bu sv de efsun botu yoksa ben bişey bilmiyorum arkadaş
ölü sv de biranda öyle itemler çıkmaya başladıki 4 15 zırhlarmı dersin küpelermi vs vs vs daha neler neler
hakkımızı yiyosunuz hakkımızı efsun botu kullananlar sonuna kadar helal etmiyorum ben hakkımı sizlere
ve oyunu bırakmak için güzel bir sebeb buda.... hadi eyv
ölü sv de biranda öyle itemler çıkmaya başladıki 4 15 zırhlarmı dersin küpelermi vs vs vs daha neler neler
hakkımızı yiyosunuz hakkımızı efsun botu kullananlar sonuna kadar helal etmiyorum ben hakkımı sizlere
ve oyunu bırakmak için güzel bir sebeb buda.... hadi eyv
- Konular
- 32
- Reaksiyon Skoru
- 152
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 6 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 83
- MmoLira
- 11
- DevLira
- 0
Benimde düşüncem olduğu yönünde. Eminim yetkililer bununda üzerinde bir çalışma yapıyordur ancak itemler piyasaya girdi bir kere. Böylesine zor, emek isteyen bir serverken sizdeki itemlerin bir kopyası başka oyuncularda olduğu zaman istemeden bir soğuma yaşanıyor oyuna karşı.
- Konular
- 37
- Online süresi
- 1d 1h
- Reaksiyon Skoru
- 78
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 8 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 118
- MmoLira
- 578
- DevLira
- 0
Şans faktöriyeli devreye girmez 3 haftadir efsun atiyorum 15 15 15 10 bile yan yana gormedim, isim vermeden yeni baslayan birinin ahım şahım itemlerini pazarda görünce bu düşünce aklımdan geçmiyor değil
- Konular
- 20
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 1 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 32
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Şans faktöriyeli devreye girmez 3 haftadir efsun atiyorum 15 15 15 10 bile yan yana gormedim, isim vermeden yeni baslayan birinin ahım şahım itemlerini pazarda görünce bu düşünce aklımdan geçmiyor değil[/
ÇOK HAKLISIN KARDEŞİM BENİM AFEDERSİNİZ BU YÖNETİMDEN HİÇBİŞEY OLMAZ
3 KURUŞ PARA KAZANACAKLAR DİYE EFSUN BOTU KULLANANLARI TESPİT EDİP BAN BİLE ATAMAYAN BİR YÖNETİM !!
- Konular
- 32
- Reaksiyon Skoru
- 152
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 6 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 83
- MmoLira
- 11
- DevLira
- 0
Bot kullanan kişilerin sattıkları itemlere dikkatlice bakıldığı zaman;
- Zırh/Kolye satıyorsa: 15 Kılıç sabittir.
- Kask satıyorsa: 10 yarı 15 büyü sabittir.
Bu bu şekilde gider artık hangi iteme ne efsun geldiğini belirtmeyeyim. Eğer bu arkadaşlar konuyu okursa zaten artık ifşa olduklarını anlamaları zor olmayacak.
- Zırh/Kolye satıyorsa: 15 Kılıç sabittir.
- Kask satıyorsa: 10 yarı 15 büyü sabittir.
Bu bu şekilde gider artık hangi iteme ne efsun geldiğini belirtmeyeyim. Eğer bu arkadaşlar konuyu okursa zaten artık ifşa olduklarını anlamaları zor olmayacak.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)