- Konular
- 7,500
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 13d 20h
- Reaksiyon Skoru
- 3,056
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 549
- MmoLira
- 31,714
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımımızın Menajeri Cenk Renda; Fenerbahçe'nin, Avrupanın en iyi dört takımı arasında olduğunu söylerken, kazanmak için sonuna kadar mücadele edeceklerini de dile getirdi.
Kazanmak istiyoruz
Takımımızın kamp yaptığı otelde Fenerbahçe Televizyonuna konuşan Cenk Renda, sözlerine; Fenerbahçenin her yıl Final Fourda olması için çalıştıklarını ifade ederek başlarken, Bizim ekip olarak amacımız Fenerbahçe Spor Kulübünü her sene Final Foura taşımak. Geçen seneden başlayarak bunu devamlı hale getirmek istiyoruz. İlk hedefimiz bu, daha sonra ise kupalar ve şampiyonluklar yaşamak istiyoruz. Tabii bunlar kolay şeyler değil. Avrupanın en iyi dört takımı arasındayız. Ben, bu sene burada hak eden dört takımın olduğuna inanıyorum. İyi basketbol oynayan takımlar burada. Biz, burada öncelikle yarınki maçı kazanıp final oynamak istiyoruz. Dün Berline geldik ve antrenmanlarımız devam ediyor. Biz, kazanmak istiyoruz. Sezonun iki iyi basket oynayan ve iki flash takımı yarın karşılaşacak. Genel kanı ise Fenerbahçe-Laboral Kutxa galibinin şampiyon olacağı yönünde, herkeste böyle bir düşünce var. Ama tabii bunu sahaya yansıtmak gerekiyor. Burada olmayı istiyorduk ve bunu başardık şimdi ise finale kalmak istiyoruz. Takımda her şey yolunda. Jan Veselynin de hazır bir şekilde aramıza katılmasından dolayı moraller iyi seviyede. Herkes galibiyeti istiyor. Laboral Kutxa maçını kazanacağımıza inanıyoruz. Buradaki atmosfer de harika. Herkesin favorisi Fenerbahçe ve bu bizi gururlandırıyor. Bunu da sahada göstereceğiz. Savaşan oyuncu topluluğuna sahibiz. Oyuncuların bunun da hakkını verdiğine inanıyorum şeklinde konuştu.
Seyircimizi arkamıza alarak ve savaşarak kazanacağız
Fenerbahçe Ülker Sports Arenayı dolduran seyircimizin bir benzerinin de Mercedes Benz Arenada olacağına inandıklarını belirten Cenk Renda, Geçtiğimiz sene Madride gittiğimizde salonda girdiğimiz an herkesin sarı lacivert olduğunu gördük ve bu bizi inanılmaz motive etti. Fakat Real Madrid gibi hem iyi hem de ev sahibi takım ile oynamak zordu ve sonunda istenilen galibiyet gelmedi ama seyirci muhteşemdi. Yarınki maçta Fenerbahçe Ülker Sports Arenadaki seyirci topluluğunun Mercedes Arenada da olacağına inanıyorum. Taraftarımız bize inanıyor. Ayrıca aldığımız duyumlar da biletlerin çoğunun Türkler tarafından satın alındığı yönünde. Seyircimizi de arkamıza alıp savaştıktan sonra kazanacağımıza inanıyorum dedi.
Laboral maçına en iyi şekilde hazırlandık
Final Fourdaki rakibimiz Laboralın hızlı ve sert bir basketbol oynadığına da değinen Cenk Renda, Koç Zeljko Obradovic ve teknik ekibin bu maç için gerekli hazırlıkları yaptığını ise şu şekilde ifade etti:
Tecrübeli Koça ve Staffa sahibiz. Türkiye Ligindeki rakiplerimizle karşılaşırken bile Laboral maçına çalışmaya başladık. Takımdaki her oyuncu ne yapması gerektiğini biliyor. Laboral ile daha önce oynayıp oynamamak çok da önemli değil. Ben çok güzel bir maç olacağını düşünüyorum. Hızlı ve sert oynayan bir takım ile karşılaşacağız. Koç da gerekli taktikleri veriyor. Seyircimiz de arkamızda. Bütün ortam bizim kazanmamız için kuruldu ve oyuncular da bunun farkında. Kazanmaktan başka çaremiz yok. Buralara gelirken zor yollardan geçerek, geldik. Ben buradan Ülker Ailesine çok teşekkür ediyorum. Tabii Başkanımıza da özellikle teşekkür etmek istiyorum. Bu takımın kaldığı yerden devam etmesi için büyük bir emek verdi. Ben seyircimize de çok teşekkür ederim. Herkes yarın sahaya çıkıp elinden gelenin en iyisin yapacak. Camiamızın ve Ülkemizin böyle bir başarıya ihtiyacı var. Gerek Türk gerek yabancı oyuncular herkes de bunun farkında. Bir an önce Laboral maçına çıkıp, kazanmak istiyoruz.
Veselynin bu ödüle layık görülmesi bizleri gururlandırdı
Avrupanın En İyi Beşinde yer alma başarısı gösteren Jan Vesely hakkındaki düşüncelerini de paylaşan Renda, Jan Vesely dışında çok daha fazla oyuncumuzun ödül almasını isterdim çünkü hepsi hak eden oyuncular. Ben Veselyi bir kez daha kutluyorum. Kaliteli bir takım olduğumuzu göstermiş olduk. Güzel bir duygu. Vesely, ödülü alıp geldiğinde neşeli ve gururluydu. Aldığı ödül de hayırlı olsun diye konuştu.
Finale çıkacağımıza inanıyoruz
Son olarak Laboral Kutxayı yenerek finale çıkmak istediklerini söyleyen Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımımızın Menajeri Cenk Renda, Yarın buraya gelen seyircimiz bizim arkamızda olacak. Fenerbahçe camiasına yakışır bir şekilde basketbol oynayacağız. Finale çıkacağımıza inanıyorum diyerek sözlerini noktaladı.
Resmi Site