Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

E posta sızıntısının yüzde 98'i sahte!

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan ReD HooD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 118

ReD HooD

Level 6
TM Üye
Katılım
4 May 2016
Konular
541
Mesajlar
1,495
Reaksiyon Skoru
115
Altın Konu
0
TM Yaşı
10 Yıl 1 Ay 2 Gün
Başarım Puanı
135
Yaş
29
MmoLira
-110
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

272 milyon Gmail, Yahoo ve mail.ru hesabının sızdığı iddiasıyla ilgili yeni bilgiler var !

Birkaç gün önce yaşanan hack olayında 272 milyon eposta hesabının oturum açma bilgilerinin sızdığı iddia edilmiş, daha sonra olayın gerçek bir hack olmayabileceği anlaşılmıştı. Şimdi ise hack'in hedefinde olduğu iddia edilen Gmail, mail.ru ve Yahoo'dan sızıntı iddialarıyla ilgili açıklamalar geldi.

İlk gelen bilgilere göre sızan bilgiler arasında 24 milyon Gmail hesabına ait oturum açma verileri bulunuyordu. Ancak Google'ın iddiasına göre sızıntıda yer alan bilgilerin yüzde 98'i sahte. Firma, sızıntıdan etkilendiğini düşündüğü kullanıcıların güvenliğini artırdığını söylüyor.

57 milyon hesabının sızdığı iddia edilen Mail.ru da benzer bir açıklama yaptı ve sızan hesap bilgilerinin yüzde 99,98'inin yanlış olduğunu söyledi. Firmaya göre parolaların yüzde 65'i yanlış iken hesapların yüzde 12'si, bot'lar tarafından yönetildiğinden dolayı geçmişte kapatılmış. Hesapların yüzde 23'ünün hiç bulunmadığı söyleniyor.

40 milyon hesabın sızdığı söylenen Yahoo ise kullanıcılarına yönelik önemli bir riskin bulunmadığını söyledi.

Microsoft, iddialar hakkında henüz herhangi bir açıklama yapmadı ancak servis sağlayıcılardan gelen şimdiye kadarki raporlar, Microsoft'un hesaplarının da pek (veya hiç) etkilenmemiş olabileceğinin ipucunu veriyor.


 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst