TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
Hikaye Ekle

Hakan Ural: Babam annemin cenazesinde yoktu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

mum

Level 27
Fahri Üye
TM Üye
Konular
7,500
Çözüm
1
Online süresi
13d 20h
Reaksiyon Skoru
3,056
Altın Konu
0
Başarım Puanı
549
MmoLira
31,714
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Uzun bir aradan sonra Kehribar dizisi ile yeniden ekrana dönen Hakan Ural katıldığı televizyon programında özel hayatı ile ilgili çarpıcı itiraflarda bulundu. Hakan Ural, "Babam annemin cenazesinde yoktu. Ondan bir beklentim yok. Konuşmak da istemiyorum" dedi.

620_340_hakan-ural-babam-annemin-cenazesinde-yoktu-800x436.71497584541066_572c6c40b0554.jpg

'Kehribar' dizisi ile seyirci karşısına çıkacak olan Hakan Ural konuk olarak katıldığı Renkli Sayfalar programında özel hayatı ile ilgili itiraflarda bulundu.

Babası Selçuk Ural'la ilgili de konuşan Hakan Ural, "Babam annemin cenazesinde yoktu. Ondan bir beklentim yok. Konuşmak da istemiyorum" dedi.

"Babam beni kabul etmemişti"
Hakan Ural babası ile ilgili çarpıcı bir itirafta daha bulundu: Babam beni kabul etmemişti. Allah bana öyle bir silüet vermiş ki, sokakta görenler 'oğlum buradan geçti' der.

Bir süre önce annesini kaybeden Hakan Ural, yaşadığı büyük acıyı, "Herkes sevdiklerini bir şekilde toprağa veriyor. Annemi kaybettim çok taze her şey. Annemi en son yoğun bakımda gördüm. Annem bize hep 'kopmayın' derdi.Son bir ay önce 'birbirinizi bırakmayın'" sözleri ile dile getirdi.

"Babam cenazede yoktu"
Hakan Ural babası Selçuk Ural'ın annesinin cenazesine gelmediğini söyledi ve ekledi: Babam annemin cenazesinde yoktu. Ondan bir beklentim yok. Konuşmak da istemiyorum.Babam beni kabul etmemişti. Allah bana öyle bir silüet vermiş ki, sokakta görenler 'oğlum buradan geçti' der.

sibelic_72507899572c6befc6714.jpg

Annesinin cenaze töreninde Sibel Can'la da karşılaşan Hakan Ural eski eşi ile ilgili, "Sibel'i annemin cenaze töreninde gördüm. Sibel asla ekranda göründüğü kadar kilolu değil, ama albüm kapağındaki kadar zayıf da değil. Sonuçta 3 çocuk annesi. Görsel bir sanat yapıyorsun, fotoğraflara da dikkat etmek lazım. Sibel'e şarkı konularında ne dediysem hep tutmuştur. Bana sorsa ben ona zaten söylerim." diye konuştu.

hakanhaberic_526445911572c6c0e7c7e7.jpg

Çocukları Engincan Ural ve Melisa ile ilişkisinden de bahseden Ural, "Çocuklarımdan çok memnunum. Engincan çok kibar bir çocuktur. Çocuklarıma 'Magazin muhabirlerine tepki vermeyin, eve ekmek parası götürüyorlar. Bu haberlerden ekmek yiyorlar' diyorum" dedi.

Tatlıses'e helal olsun

Geçtiğimiz günlerde Tatlıses'in "Dilan Çıtak kızımdır" açıklamalarından çok etkilendiğini söyleyen Hakan Ural, "İbrahim Tatlıses'e helal olsun. Ama aralarında bir baba-kız ilişkisi olması zor. Bardak kırıldıktan sonra olmuyor." diye konuştu.

acunn.com

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri