- Konular
- 7,500
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 13d 20h
- Reaksiyon Skoru
- 3,056
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 549
- MmoLira
- 31,714
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Twitter doğrulama e-postası maili gelmiyor çözümü nedir? Twitter hesabımı doğrulayamıyorum gelen kod doğrulama link adresi butonu çalışmıyor. Twitter hesap doğrulama nasıl yapılır? Twitter da mail e-posta doğrulaması nasıl yapılır? Twitter doğrulama kodu gelmiyor kesin çözümü.
Twitter hesabını açtığınızda, Twitter hesabınıza yeni bir mail hesabı eklediğinizde, kayıtlı mail hesabını değiştirdiğinizde veya güvenlik nedeni ile hesap erişimi yapılamama durumlarında doğrulama kodu istenebilir. nedeni ile Hesabınıza e-posta adresi eklediğinizde ya da hesabınıza ekli e-posta adresini değiştirdiğinizde, Twitter size değişikliği doğrulamanızı isteyen bir e-posta gönderir. Gönderilen e-posta ile Şimdi doğrula yazısını tıkladığınızda e-posta adresinin sizin olduğunuz anlaşılır.
Twitterda doğrulama e-postası alamadım. Twitter doğrulama e-postası almadıysanız bunun bazı nedenleri olabilir. Mail hesabınızda bulunan Spma, istenmeyen veya toplu posta klasörleri seçeneklerini kontrol ediniz. E-posta sağlayıcıları veya internet hizmet sağlayıcıları bazen bu şekilde bir engelleme ile filtrelemeye neden olabiliyor.
Twitter doğrulama mailini aldım ama doğrulama link butonu çalışmıyor. E-postayı aldınız ve Twitter e-posta adresi doğrulamasını yapamadıysanız şu adımları deneyiniz: Twitter hesabınızı açınız. Şimdi doğrula butonuna tıklayıp tekrar hesap doğrulama link butonunu mailinize gönderiniz. Şimdi doğrula bağlantı bazen süresi dolduğundan bu şekilde bir hata alıyor olabilirsiniz.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.