berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Emrah'ın oğlu Tayfun: Kardeşimi görmek istiyorum

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan mum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 315

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Emrah'ın oğlu Tayfun Erdoğan katıldığı televizyon programında babası ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Tayfun, kardeşi Elyasa'yı görmek istediğini söyledi.

620_340_emrah-in-oglu-tayfun-erdogan-babasi-ile-ilgili-konustu-800x436.71497584541066_5729e451a4988.jpg


Ünlü şarkıcı ve oyuncu Emrah'ın oğlu Tayfun Erdoğan babası ile arasındaki ilişkiyi Renkli Sayfalar'ın canlı yayınında anlattı.

En son babası ile Bodrum tatiline çıktıklarını daha sonrasında da görüşmediklerini söyleyen Tayfun Erdoğan babasına kırgın olduğunu ama hala sevdiğini söyledi.

"Babamı bir daha karşıma almak istemiyorum" diyen Tayfun Erdoğan, "Bu yaşıma kadaş psikolojik yardım almadım, almayı da hiç düşünmemiştim. Annemle her şeyi paylaşıyorum. Yıllardır kadına anlatıyorum. Vereceği tepki kalmadı. O yüzden bir psikolog ile görüşmeye karar verdim" dedi.

"Babamın fotoğrafları odamın duvarlarındaydı, şimdi kitaplığımda" diyen Tayfun, Cüzdanımda babamın fotoğrafı yok, sadece annemin fotoğrafı var" diye konuştu.

"Babamı tebrik etmedim"

Babasının Sibel Kirer'le olan evliliğinden Elyasa adında bir kardeşi olan Tayfun Erdoğan, "Kardeşimi ilk duyduğumda tepkisiz kaldım, sonra düşündüm. Babamın sayfasına baktım. Kardeşim için yapılan yorumları okudum. Babamı tebrik etmek istedim. Sonra vazgeçtim. Hakkım olan bir şey varsa allah onu bana zaten verirBabama dava açacağımı söylemiştim. Sonra ondan da vazgeçtim. Babamın karşıma almak istemedim. Yaş ilerledikçe bazı şeyler yerine oturuyor." diye konuştu.


"Dilan-İdo ve İbrahim Tatlıses'i görünce..."


Tatlıses'in yıllar sonra "Dilan kızımdır" açıklamasından etkilenen Tayfun Erdoğan, "Dilan-İdo ve İbrahim Tatlıses'i görünce 'bizim neden olmasın' dedim. Babamı gerçekten kırdıysam özür dilerim. Babamla iki kez ayrı düştük ve barıştık. Bu son radde oldu" sözleriyle üzüntüsünü dile getirdi.

"Baba derken hiçbir şey hissetmiyorum"

"Baba derken inanın hiçbir şey hissetmiyorum" diyen Tayfun, " Yıllar sonra buluştuk. O bana 'evlat' derken ne hissediyorsa, ben de ona 'baba' derken onu hissediyorum. İlk karşılaştığımızda 'baba' demek içime gelmedi. Babama sarılıp yatmadım hiç. Onu tadamadım. Yanına gittiğimde başımı okşar 'evlat' derdi. En çok duygulandığım anlardan biriydi. Telefonda oğlum derdi. yanına gittiğimde 'evlat' derdi. O kelime benim için çok anlamlıydı. Son olaydan sonra yine kopmak istemedim ama bir şeylerin artık eskisi gibi olmayacağını anladım. Bayramlarda ve kandillerde hep aradım. Dün de aramayı çok istedim, ama aramadım. Benim de gururum var. Tamam babam ama benim de bir yere kadar tahammülüm var.

İleride baba olunca evladıma yaşamadığım şeyleri yaşatacağım. Ona içimden ne gelirse öyle hitap edeceğim. Ona öyle bir kucak açacağım ki, o bana 10 kat kucak açacak" diye konuştu.

"Kardeşimi görmek istiyorum"

Kardeşi Elyasa'yı hiç görmediğini söyleyen Tayfun Erdoğan, "Babama yada kardeşime bir şey olsa gidecek insan benim. Ben kardeşimi görmek istiyorum. Babasız yaşadım tamam ama kardeşsiz neden yaşayayım? 20 yıl sonra kardeşimi bulsam ne anlamı var?" dedi.

acunn.com
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst