- Konular
- 7,500
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 13d 20h
- Reaksiyon Skoru
- 3,056
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 549
- MmoLira
- 31,714
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Ünlü şarkıcı Demet Akalın'dan yakın arkadaşı Pınar Altuğ'a tam destek. Demet Akalın bir kermeste takılarını sergileyen Pınar Altuğ'un tasarladığı yüzükle poz verdi. Demet Akalın Pınar Altuğ'un yakında ticarete atılacağını müjdeledi.
Oyuncu ve sunucu Pınar Altuğ Atacan kendi tasarımları olan takılarını kermeste görücüye çıkardı. Kermesin ünlü ziyaretçileri arasında Demet Akalın da vardı.
Demet Akalın Pınar Altuğ'un tasarladığı yüzükle poz verdiği fotoğrafı, "Yüzüğüme öldüm bayıldım inanılmaz zarif takılar hazırlamış. Yaza Yalıkavakta da bypınaraltug dükkanı da açıyormuş mis mis" notuyla paylaştı.
Demet Akalın, paylaştığı fotoğrafla Pınar Altuğ'un ticarete atılacağını da müjdelemiş oldu.
Oyuncu ve sunucu Pınar Altuğ Atacan kendi tasarımları olan takılarını kermeste görücüye çıkardı. Kermesin ünlü ziyaretçileri arasında Demet Akalın da vardı.
Demet Akalın Pınar Altuğ'un tasarladığı yüzükle poz verdiği fotoğrafı, "Yüzüğüme öldüm bayıldım inanılmaz zarif takılar hazırlamış. Yaza Yalıkavakta da bypınaraltug dükkanı da açıyormuş mis mis" notuyla paylaştı.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Demet Akalın, paylaştığı fotoğrafla Pınar Altuğ'un ticarete atılacağını da müjdelemiş oldu.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.