HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Reklamcı Game Master ;
1- Disiplin ve programlı olmalıdır
2- Reklamları herkesin ilgisini çekmeli sıradan olmamalı.
3- Oyuncu Çekmek İçin video vs. çeşitli şeyler hazırlamalı.
4- Google.com.tr ' den ( Metin2 Private Server ) yazıp ilk 5 site ' de paylaşım yapmalıdır.
5- İntro vs çeşitli değişik şekillerde paylaşımlarını öne çıkarmalıdır.
6- En iyi Forumlar'da Reklam yapmalıdır ama bilğinize en çok hit alan '' TURKMMO '' dur.
Reklamcı Biri bunları yaparsa size şunları temenli ve büyük bir dilekle şunları söyleyeyim ;
1 - Hiç bir yerde olmayan ve kullanılmayan göz alıcılık ve anlatım sebebi ile Oyuncu kazancı elinizde olucaktır.
2 - Video olduğun'dan bir de göz alıcı olduğundan + hit alıcaktır tekrar.
3- İntro sebebi ile ' ihtişam ve hırsı ile kendini serveriniz ile çıkacaktır.
4- Google.com.tr ' den tanıtım yapcağınız için + yine hit olucaktır. Bannerleri sitenize koyarsananız böylece daha şanslı olucaksınızdır.
5- TURKMMO gibi diğer forumlarda yine reklam yapcağınızdan dolayı , yine oyuncu elinizin altında olacaktır.
Bu Özelikde Reklamci Ariyorum +18 Olucak Ve Saygılı Olucak Tel No Sunu Verebilicek Reklamci Aranir Bana Ulaşmak İçin
Skype eyakup07
Gmail yakuptekin123@gmail.com
1- Disiplin ve programlı olmalıdır
2- Reklamları herkesin ilgisini çekmeli sıradan olmamalı.
3- Oyuncu Çekmek İçin video vs. çeşitli şeyler hazırlamalı.
4- Google.com.tr ' den ( Metin2 Private Server ) yazıp ilk 5 site ' de paylaşım yapmalıdır.
5- İntro vs çeşitli değişik şekillerde paylaşımlarını öne çıkarmalıdır.
6- En iyi Forumlar'da Reklam yapmalıdır ama bilğinize en çok hit alan '' TURKMMO '' dur.
Reklamcı Biri bunları yaparsa size şunları temenli ve büyük bir dilekle şunları söyleyeyim ;
1 - Hiç bir yerde olmayan ve kullanılmayan göz alıcılık ve anlatım sebebi ile Oyuncu kazancı elinizde olucaktır.
2 - Video olduğun'dan bir de göz alıcı olduğundan + hit alıcaktır tekrar.
3- İntro sebebi ile ' ihtişam ve hırsı ile kendini serveriniz ile çıkacaktır.
4- Google.com.tr ' den tanıtım yapcağınız için + yine hit olucaktır. Bannerleri sitenize koyarsananız böylece daha şanslı olucaksınızdır.
5- TURKMMO gibi diğer forumlarda yine reklam yapcağınızdan dolayı , yine oyuncu elinizin altında olacaktır.
Bu Özelikde Reklamci Ariyorum +18 Olucak Ve Saygılı Olucak Tel No Sunu Verebilicek Reklamci Aranir Bana Ulaşmak İçin
Skype eyakup07
Gmail yakuptekin123@gmail.com
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)