NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Elym2 başlayacak arkadaşlara tavsiye başlamayın. !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan IHasbeLKader
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Öncelikle Selamın Aleyküm İyi Forumlar. Arkadaşlar
4 Yıldan fazla oynuyordum bu serveri fakat son zamanda boş boş GameMaster Alımları Yapıldı Bars472 Başta olmak üzere arkadaş artık yaşı kaçtır bilinmez kendi arkadaşlarının Raidcall Ip larına girip oyundaki arkadaş bu arada yanlış anlasılmasın GameMaster'in Bile Arkadaşı var :D Orada sohbet ediyor ve o Raidcall Odasından Herhangi bir arkadaşıyla bizim tartışmamızda Haklı Taraf Bizde olsak gene Fısıltı Banı Yiyoruz Artık Bu Bir Otizim Hastalığı galiba arkadaşın doğruyu yanlışı ayırt edemiyor Sonra bana gelmiş yan çarla pm attığımda oyunu bırak ozaman diyor Bir GameMaster'deki Özgüven Patlamasına Bak ya Böyle Çocukları Başımıza Çıkartan Teknik Sorumlu Shorty Ve Takım Lideri Warcode ye sesleniyorum buradan bu arkadaşlarımızın GameMaster Olmaya hakkı yoktur diye düşünüyorum Bizler onların arkadaşları değiliz diye oyunu oynayamayacakmıyız gerçi ben bıraktım Bundan 3 ay önce Fısıltı banı atıldığında Oyunu bırakmıstım Sonra Gözüme 1-1 WS Turnuvası çarptı ve tekrar buna katılacaktım ki Çocuk GameMasteriniz Bars472 'ye Pm attım Durumu İzah 1-1 vs turnuvası için oyuna başlıcam ve hatam varsa göster dedim fısltı banımın açılmasını rica ettim ilk basta kendi fısıltı banı atmamıscasına ben yapmadım git o gm yi bul dedi ben hatırlıyordum Bars472'nin attıgını fakat o hatırlamıyor olabilir Sonra hatırlattım neyse açar mısınız tekrar vs turnuvası için baslıcam filan dedim oda aynen şu kelimeyi kullandı Oyunu Bırakmısken hiç başlama dedi açmam dedi inatlastı çocuk gibi böyle çocuklar serverinizde gm olarak kalırsa eğer herkes oyunu bırakır neyse arkadaşlar benim basıma gelen bunlar bide kesinlikle kristal almayın Keith'de Kristalniiz yükleniyor fakat item çekerken süerkli haata oluyor kristaliniz gidiyor iteminiz gelmiyor yani yönetim sizinle dalga geçiyr şu çocuk gelinler gibi çocuk gamemasterler oldugu sürece bu oyuna başlamayın alt yapısı vs. çok sağlam özellikle türkay bey ilgili bir yönetici tek hatası çoluk çocugu otizimli çocukları game master yapmak gerçi oda nerden bilebilirki otizmli oldugunu :D Başlamayın arkadaşlar basınız ağrır çocuk avutmak için oynamayın bence :D

Merhaba

Mesajınızı okudum. Bars472 ile aranızda geçen oyun içi diyalogları inceledim bir gamemaster olarak size karşı yeteri kadar iyi niyet göstermiş.

Yakın bir zamanda Carissa isimli oyuncuya aşağıdaki resimde görüldüğü gibi biri mesaj göndermişsiniz.

Yine bir başka mesajınız ile ilgili ekran görüntüsü

Yine hakkınızda destek sistemi üzerinden gönderilen şikayetler arasından 3 tanesini aşağıda görebilirsiniz.

8WT-23D-2SW2, QJN-3DV-AYDW, 8WT-23D-2SW2

Bu kadar şeye rağmen size sadece sohbet cezası verilmiş ve bundan ders çıkarmak yerine hala hakaret etmeye devam ediyorsunuz.

Senin gibi terbiyesiz bir insanın tavsiye verme gibi bir lüksü yok. Tavsiyen eğer senin gibi terbiyesiz insanlar içinse teşekkür ederiz zaten onlara ihtiyacımız yok barınamazlar zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)