- Konular
- 7,500
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 13d 20h
- Reaksiyon Skoru
- 3,056
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 549
- MmoLira
- 31,714
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Eski İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Muammer Yıldız'ın Twitter hesabı hacklendi. Hacklenen hesaptaki paylaşımlar ise oldukça dikkat çekici...
LYSlere başvurular 1-14 Nisan 2016 tarihleri arasında yapılacak. Bu yıl 1 Milyon 600 bin 49 aday LYSye girme hakkı yakaladı. Eski İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Muammer Yıldızın twitter hesabındaki paylaşım, LYS adaylarını oldukça heyecanlandırdı. Sonradan hesabın hacklendiği anlaşıldı.
İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Muammer Yıldız yerini Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü Ömer Faruk Yelkenciye 14 Martta teslim etti. 7 yıldır İstanbul Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapan Yıldız, Milli Eğitim Bakanlığı Müşaviri oldu. MEB Müsteşar Yardımcısı Dr. Muammer Yıldızın twitter hesabı hacklendi.
Dr. Muammer Yıldızın Twitter hesabındaki LYS ile ilgili bir paylaşım oldukça dikkat çekiciydi. Hesabın hacklendiği daha sonra anlaşıldı.
İşte LYS adaylarını heyecanlandıran o paylaşım:
LYSye girecek tüm öğrencilerimizin LYS sınavları iptal edilmiştir.
LYS ile ilgili bu paylaşımın ardından hesaptan sevgi yüklü paylaşımlar da yapıldı. Hesabın sabitlenmiş tweeti ise Aşkımı itiraf ediyorum, ALEYNA SENİ ÇOK SEVİYORUM! oldu. Profil fotoğrafı ve bilgilerin değiştirilmediği hesabın kimin tarafından hacklendiği ise henüz belli değil.
İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü Strateji Geliştirme Bölümü Şube Müdürü Murat Adalı, Müsteşar Yardımcısı Dr. Muammer Yıldızın Twitter hesabının hacklendiğini şöyle duyurdu:
Müsteşar yardımcımız Sn Dr Muammer Yıldızın hesabı hacklenmiştir. Mesajlara itibar edilmemesi önemle duyulur.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.