BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
mavzermete 1
mavzermete
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
kralhakan2009 1
kralhakan2009
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

Ortak Arıyorum [+18 Yaş Üstü]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MustafaAYDIN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 284

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Sunucu Adı

Yaş Sınırlaması
(18 ve üstü)

Aradığım Özellikler
c++,python,php,css gibi diller'de bilgi sahibi türkçe'ye son derece hakim bilgili daha önce metin 2 konusunda bilgi sahibi birisi
Alacağım
kişiyi test'de sokacağım test'den kastım gerçek'den bilgilimi yoksa yalancının teki mi öğrenmek için.
NOT: Server Filesini Beraber Yapacağız.

İletişim Adresleri
skype = arc-gamer
facebook =
e-posta =xmstfax@gmail.com

Diğer Ek
Ortak Arıyorum 18 yaşından büyük iseniz altta belirdiğim özelliklere uygun iseniz verdiğim iletişim bilgilerinden benimle iletişime geçiniz. Aradığım ortak ücretleri yarı yarıya üstlenecek makina bilgilerini paylaşacağım ortaklık %50 yarı yarıya olacaktır. Güven çok önemli bu yüzden bana güvenmeyecek biri iseniz iletişime geçmeyin daha önce söylediğim gibi ortak arıyorum ücreti yarı yarıya bölüşeceğim kafa dengi biri en az benim kadar c++,python,lua,php,css konusunda bilgili bir ortak arıyorum.

Elimde kendi yapımım bir 34 k files var ama ortak olacağım kişi ile sıfır'dan 40k files hazırlayacağız sıfır dedi isem source kendimiz sıfırdan yazmıyacağız hazır bir source bulup açıklarını kapatıp kendi istediğimiz özellikler ve sistemler doğrultusunda sıfırdan içeriği değiştirip düzenleyeceğiz. Tabı bunu yapana kadar makina boş durmayacak 34k files'im nerdeyse bitti onu kullanacağız yeni 40k oyun tamamen bitene kadar oyuncularımızı 34k' filesimde 40k bitene kadar çoğaltacağız.

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri