- Konular
- 3
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 15
- TM Yaşı
- 10 Yıl 24 Gün
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Aradığım takım arkadaşlarında olmasını istediğim kriterler...
Disiplin ve programlı olmalıdır
Reklamları herkesin ilgisini çekmeli sıradan olmamalı.
Oyuncu Çekmek İçin video vs. çeşitli şeyler hazırlamalı.
Google.com.tr ' den ( Metin2 Private Server ) yazıp ilk 5 site ' de paylaşım yapmalıdır.
İntro vs çeşitli değişik şekillerde paylaşımlarını öne çıkarmalıdır.
En iyi Forumlar'da Reklam yapmalıdır.
Server de görünmez mod dan aslaha çıkmamalıdır.
Yaş sınırı +16 olmalıdır.
Server yöneticisine karşı saygılı mesafeli olmalıdır.
Oyuncularla fazla yüz göz olmamalı şikayetlerini dinleyip server yöneticisine iletmelidir yetkisinin yettiği yerde şikayetleri gidermelidir.
Aslaha ama aslaha diğer hesaplarıyla ticarete kalkışmamalıdır (ticaret engellidir GM lerin oyuncular ile)
Şartlarımı görüp kabul edip benim ile yola çıkacak arkadaşları skype hesabımdan iletişime geçmelerini bekliyorum.
NOT : SERVERİM AÇIKTIR 1 HAFTALIK DENEME SÜRESİNDE SERVERİMİN EKSİKLERİNİ GİDERİYORUM VE MAPLARI GEZİYORUM.
SERVERİM KOLAY FİLES BETALI 92 LEVEL BAŞLANGIÇ 105 LEVEL SONDUR SERVERDE BÜTÜN SİLAHLAR HAZIR VAR BİTEK DÖNÜŞÜM İSTEYEN İTEMLER NPCLERDE PAHALIDIR SERVER BİNEVİ WS LİK SERVERDİR.
Skype adresim uskomer
Adım Ömer Faruk Kabucuoğlu yaşım 22 dir.
Disiplin ve programlı olmalıdır
Reklamları herkesin ilgisini çekmeli sıradan olmamalı.
Oyuncu Çekmek İçin video vs. çeşitli şeyler hazırlamalı.
Google.com.tr ' den ( Metin2 Private Server ) yazıp ilk 5 site ' de paylaşım yapmalıdır.
İntro vs çeşitli değişik şekillerde paylaşımlarını öne çıkarmalıdır.
En iyi Forumlar'da Reklam yapmalıdır.
Server de görünmez mod dan aslaha çıkmamalıdır.
Yaş sınırı +16 olmalıdır.
Server yöneticisine karşı saygılı mesafeli olmalıdır.
Oyuncularla fazla yüz göz olmamalı şikayetlerini dinleyip server yöneticisine iletmelidir yetkisinin yettiği yerde şikayetleri gidermelidir.
Aslaha ama aslaha diğer hesaplarıyla ticarete kalkışmamalıdır (ticaret engellidir GM lerin oyuncular ile)
Şartlarımı görüp kabul edip benim ile yola çıkacak arkadaşları skype hesabımdan iletişime geçmelerini bekliyorum.
NOT : SERVERİM AÇIKTIR 1 HAFTALIK DENEME SÜRESİNDE SERVERİMİN EKSİKLERİNİ GİDERİYORUM VE MAPLARI GEZİYORUM.
SERVERİM KOLAY FİLES BETALI 92 LEVEL BAŞLANGIÇ 105 LEVEL SONDUR SERVERDE BÜTÜN SİLAHLAR HAZIR VAR BİTEK DÖNÜŞÜM İSTEYEN İTEMLER NPCLERDE PAHALIDIR SERVER BİNEVİ WS LİK SERVERDİR.
Skype adresim uskomer
Adım Ömer Faruk Kabucuoğlu yaşım 22 dir.