noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

[Minioyun] #buildtolive

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mehmet Kayice
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 445

Mehmet Kayice

Level 3
TM Üye
Katılım
28 Ocak 2016
Konular
48
Mesajlar
122
Reaksiyon Skoru
13
Altın Konu
0
TM Yaşı
10 Yıl 4 Ay 10 Gün
Başarım Puanı
47
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba, #buildtolive minioyunun konusuna hoş geldiniz. Bu minioyun fikri bugün boş bir haritada balon yaratmam ile aklıma geldi, hemen kodlamaya geçtim. Şimdi size özellikleri anlatayım.

Harita başladığında 5 saniye içinde üstünde durabileceğiniz bir alan oluşturmanız gerekiyor. Alanı oluşturduktan sonra hemen üstünüzü kapatmaya başlayın, çünkü yakın zamanda gülle yağmuru başlayacak! Oluşturduğunuz ilk obje hariç bütün objeler 1 dakika içinde yok olur, yani objeleri sürekli olarak yenilemeniz lazım!

Seçtiğiniz zorluk moduna göre seçenekler olur, örneğin normal modda haritada sabitleme zemini yokken kutsal modda iki tane vardır, normal modda güllelerin gelmeye başlaması 10. saniye iken kutsal modda bu 50'dir.
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst