quickxd 1
quickxd
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

[Minioyun] #buildtolive

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mehmet Kayice
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 451

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba, #buildtolive minioyunun konusuna hoş geldiniz. Bu minioyun fikri bugün boş bir haritada balon yaratmam ile aklıma geldi, hemen kodlamaya geçtim. Şimdi size özellikleri anlatayım.

Harita başladığında 5 saniye içinde üstünde durabileceğiniz bir alan oluşturmanız gerekiyor. Alanı oluşturduktan sonra hemen üstünüzü kapatmaya başlayın, çünkü yakın zamanda gülle yağmuru başlayacak! Oluşturduğunuz ilk obje hariç bütün objeler 1 dakika içinde yok olur, yani objeleri sürekli olarak yenilemeniz lazım!

Seçtiğiniz zorluk moduna göre seçenekler olur, örneğin normal modda haritada sabitleme zemini yokken kutsal modda iki tane vardır, normal modda güllelerin gelmeye başlaması 10. saniye iken kutsal modda bu 50'dir.
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst