kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Toplu sorun lütfen yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rondey65
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 291

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Arkdaşlar kanatsana files kullanıyorum toplu sorunlar var yardımcı olana şimdiden ALLAH razı olsun

1- oyuna ilk girişte şebnem özelliklerini kalıcı olarak verdim fakat biyolog görevi yapınca simyacı görevi yapınca şebnem özellikleri kayboluyor .!

2- ormanda slotlardan mistik sandığı düşüyor mod_drop_item den bakıyorum mistik sandığı görünmüyor sanırım questi olması lazım bunun questini bulamadım .!

3- örneyin savaşçıdan koruyan taş var +4 kılıca basınca 10 tane den 1 tanesi geçiyor bunu nasıl yapabilirim bastığında hemen geçmesini istiyorum bakın belirtiyorum taşı +4 geçirme deil taşı iteme geçirmeden bahsediyorum.

Bu konularıma yardımcı olursanız cok iyi olur çünkü çözemiyorum lütfen yardım @

Arkdaşlar kanatsana files kullanıyorum toplu sorunlar var yardımcı olana şimdiden ALLAH razı olsun

1- oyuna ilk girişte şebnem özelliklerini kalıcı olarak verdim fakat biyolog görevi yapınca simyacı görevi yapınca şebnem özellikleri kayboluyor .!

2- ormanda slotlardan mistik sandığı düşüyor mod_drop_item den bakıyorum mistik sandığı görünmüyor sanırım questi olması lazım bunun questini bulamadım .!

3- örneyin savaşçıdan koruyan taş var +4 kılıca basınca 10 tane den 1 tanesi geçiyor bunu nasıl yapabilirim bastığında hemen geçmesini istiyorum bakın belirtiyorum taşı +4 geçirme deil taşı iteme geçirmeden bahsediyorum.

Bu konularıma yardımcı olursanız cok iyi olur çünkü çözemiyorum lütfen yardım @

3 soruna cevap olarak http://www.turkmmo.com/c-c-python/3361951-c-tasin-gecme-orani-config-komutlu.html bu konuyu yapabilirsin kolay gelsin.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri