- Katılım
- 27 Kas 2013
- Konular
- 7,500
- Mesajlar
- 24,372
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 13d 20h
- Reaksiyon Skoru
- 3,056
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 549
- MmoLira
- 31,714
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
ABD hükümeti ile Silikon Vadisi'nin önde gelen bilişim firmalarının IŞİD'in sosyal medyadaki yazışmalarını yakından takip etme konusunda anlaşığı haberlerinin ardından, IŞİD yanlısı bir grup hacker Facebook ve Twitter yöneticilerini yayınladıkları video ile tehdit etti.
İnternette Halifeliğin Oğulları Ordusu imzasıyla yayınlanan 25 dakikalık videoda, Facebookun kurucusu Mark Zuckerberg ve Twitterın patronu Jack Dorsey, üzerlerinde kurşun delikleriyle görülüyor.
İnternette Halifeliğin Oğulları Ordusu imzasıyla yayınlanan 25 dakikalık videoda, Facebookun kurucusu Mark Zuckerberg ve Twitterın patronu Jack Dorsey, üzerlerinde kurşun delikleriyle görülüyor.
Videonun altında Her gün birçok hesabımızı askıya aldığımızı söylüyorsunuz. Tek yapabildiğiniz bu mu? Siz bizin hesabımızı kapatırsanız karşılığında 10 hesabınızı alacağız mesajı yer aldı. Daha önce 2015 ortasından bu yana 125 binden fazla hesabı dondurduğunu açıklayan Twitter şirketin her gün benzer tehditler aldığını belirtirken, Facebook henüz videoyla ilgili bir açıklama yapmadı.
tr.sputniknews

