- Konular
- 5
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 5 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 15
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
7 Senedir metin 2 aleminin içindeyim m2-tr de oynadım sonra server birleşimleri felan filan her neyse 1 hakaret ettik diye çar siliyorlar resmen emek hırsızlıgı verilen emek yatıralan para çöpe gitti desek yeridir şimdi yeni yeni gmler gelmişte bi farklılık yok onlarda kafasına göre herkesin egosu boyunu aşmış oyuna giriyorum 15 dakka duramıyorum 2 sene öncesinde 2 gün basından kalkmazdım adaletsizlik diz boyu userlere karşı laf sokma cabalarıda bol artık işin cıvası cıkmıs etkinlikle onla bunla sunla server düzelmez herkese eşit davranın adam gibi yönetin serveri ha ban atıyonuz anlarım ulan çar silmek nedir uyarırsın uyarmada yok hadi 1 2 gun ban atarsın oda yok artık kendinizi aştınız bu oynıyanlarda anlar yakında serverin bok yoluna gittigini.
- Konular
- 60
- Online süresi
- 10h 7m
- Reaksiyon Skoru
- 17
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 1 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 86
- MmoLira
- 70
- DevLira
- 0
boşunamı başka pvp'ye geçtik sanıyorsun kardeşim
inan ordaki rahatlık daha iyi
inan ordaki rahatlık daha iyi- Katılım
- 25 Şub 2016
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 3 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 16
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
7 Senedir metin 2 aleminin içindeyim m2-tr de oynadım sonra server birleşimleri felan filan her neyse 1 hakaret ettik diye çar siliyorlar resmen emek hırsızlıgı verilen emek yatıralan para çöpe gitti desek yeridir şimdi yeni yeni gmler gelmişte bi farklılık yok onlarda kafasına göre herkesin egosu boyunu aşmış oyuna giriyorum 15 dakka duramıyorum 2 sene öncesinde 2 gün basından kalkmazdım adaletsizlik diz boyu userlere karşı laf sokma cabalarıda bol artık işin cıvası cıkmıs etkinlikle onla bunla sunla server düzelmez herkese eşit davranın adam gibi yönetin serveri ha ban atıyonuz anlarım ulan çar silmek nedir uyarırsın uyarmada yok hadi 1 2 gun ban atarsın oda yok artık kendinizi aştınız bu oynıyanlarda anlar yakında serverin bok yoluna gittigini.
buranın omru tukendı , surdurenler ıse verdiği paraya acıyarak oynayanlar