18 Eylül 21:00 — DUHAN2 açılıyor! 1-120 Official Emek, P2W yok, Ücretsiz Oto Av + Balık Botu, TL ödüllü rekabet ve Legal Pazar seni bekliyor. HEMEN TIKLA!
Merhaba Arkadaşlar,
Php kodlama ile ilgili fazla bilgim yok kendi metin2 serverimin marketine ödeme bildirim formu yapmak istiyorum
internette araştırdım fakat istediğim gibi yoktu sizlerden yardım alabileceğimi düşündüm gelelim php foruma..
Bu ödeme bildirimi (odemebildirim.php) script bende var fakat odemebildirimi boş.
Buda ödeme bildirimindeki yapılan ödeme bildirimlerinin kayıt olacağı yer yanı kullanıcı Ödeme Bildirimlerime tıklayınca kendi yaptığı bildirimleri görecek (odemebildirimlerim.php)
NOT: Her kullanıcı kendi bildirimlerini görecek.
Arkadaşlar yardımcı olan ve olmayan herkeze şimdiden teşekkür ederim.
Bilgi paylaşınca güzeldir.
Php kodlama ile ilgili fazla bilgim yok kendi metin2 serverimin marketine ödeme bildirim formu yapmak istiyorum
internette araştırdım fakat istediğim gibi yoktu sizlerden yardım alabileceğimi düşündüm gelelim php foruma..
Bu ödeme bildirimi (odemebildirim.php) script bende var fakat odemebildirimi boş.
Buda ödeme bildirimindeki yapılan ödeme bildirimlerinin kayıt olacağı yer yanı kullanıcı Ödeme Bildirimlerime tıklayınca kendi yaptığı bildirimleri görecek (odemebildirimlerim.php)
NOT: Her kullanıcı kendi bildirimlerini görecek.
Arkadaşlar yardımcı olan ve olmayan herkeze şimdiden teşekkür ederim.
Bilgi paylaşınca güzeldir.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)