HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Ben basvuru yaptim cevap gelmedi 2kez yaptim pigdeden Ayns Blasted karekteri icin neden ilgilenilmiyor lutfen cevap verin artik carim 1 yildan fazladir
Banli Pigdese Ayns Blastes acilip acilmicani solermisin.
Ben basvuru yaptim cevap gelmedi 2kez yaptim pigdeden Ayns Blasted karekteri icin neden ilgilenilmiyor lutfen cevap verin artik carim 1 yildan fazladir
Başvurunuzu 2 gün önce yapmışsınız , tüm başvurular değerlendirildikten sonra yaptığınız için geçersiz görünmektedir.
Şuanlık başvurunuza değerlendirme yapılmayacak.Beklemede kalın defalarca başvuru konusu açmayın yoksa başvurunuz. reddedilir.
hesabım bış deyuıl sılınmıs gozukmuyor acılırmı yada yardımcı olucak kısıler
Hesabınız silinmiş görünse de ban affından yararlanabiliyorsunuz ancak zamanı çok geçirdiğinden dolayı bir müddet beklemelisiniz.
İyi günler.
İyi günler.
hesabım bış deyuıl sılınmıs gozukmuyor acılırmı yada yardımcı olucak kısıler
Başvuru talebiniz değerlendirme aşamasında şuan , ben ve takım arakdaşlarım belirli kritelere göre oylayacak.
Yeteri kadar oy kazanırsanız 2.aşamaya geçeceksiniz.
2. aşamada hesaplarınız incelencek , incelemeden sonra açılıp veya açılmayacağı kararlaşıtrılacak.
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)