noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
Hikaye Ekle

Pegasus Server Files V2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KurucuPegasus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 311
  • Görüntüleme Görüntüleme 25K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Gereksiz yere ceza almadın,açtığın konuya açıklayıcı cevap yazıldığı ve uyarıldığın halde aynı konuyu spam halinde açmaya devam ettin bunun sonucunda da diğer hesabın süresiz olarak kapatıldı.Açtığın konuyu okumuyorsun bile sonra hesabının gereksiz yere kapatıldığını söylüyorsun

Bunun dışında açık var diye iddia edenlere kesinlik içeren cümlelerle açık olmadığını söylemiştin şimdi açık olduğunu kendin itiraf ediyorsun.İnsanların kullandığında zararla karşılacağı paylaşımlar yapacaksan paylaşım yapmana gerek yok

İlk başta çok iyi birisin birseye yardımcı oldugunda hep tesekkur ettim konuda tesekkur ettinmi birsuru yorum var etmedin galiba boyle paylasip geçer diye bekliyorsanız oyle bi dünya kalmadı

1tesekkuru fazla gorduyseniz bende konuyu cok goruyorum ,5-6ay düzenledim

1.Bazıları uyarılıyor sonra ban atılıyor, bunun hakknda yanıldıysam soyle digerlerine hak tanılıyor \sonra bana ister uyarırım ister uyarmam demeyin

2.ben yöneticiyi ne oldigunu ve yoneticiyi herkez gorsun duzgun davranıs yapsın diye actım konuyu gormeyip islem yapmıyorsan adaletsiz dünyada yasıyoriz derim baska bisi demem

3. 1yonetici vrkn digeride araya giriyor ozelden msj atsn digeri yine konuyla ilgilensin

4.sadece bizemi 2kisi konusken 3.araya giremezmis 2 .yöneticide araya girmesin haksızlıgın dibine vurulmus haksızsam soyle

//açıklar koymadım game.py vb yanlıs birsey duzeledigimden olabilir... Zararlı birsey paylasmadım...

\\foruma kimseye iyilk yaramıcagını ilkten hep guncelleme getirerek yardımcı oluyordum sonradan herkes laf attıgı icin konu boyle oldu..

//konuyu yoneticiler ve bazı cekememezlerin oldugu surece guncellemeyi bırak birsey paylasmıcam

Konuyu anca gorup indirirsiniz tesekkürü azmı gordunuz

//konu edit bida size paylasım filan yok ....

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri