Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cins Cinse

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Pelin Melek Aslan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 217
Konular
4,152
Online süresi
1m 12s
Reaksiyon Skoru
1,516
Altın Konu
0
TM Yaşı
11 Yıl 4 Ay 24 Gün
Başarım Puanı
373
MmoLira
-17
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Cins Cinse

o9lXb9.jpg

Murtaza’nın yanına bir kadın gelerek dedi ki:

- Çocuğum damda oynarken oluğun üzerine düştü. Çağırıyorum gelmiyor, bıraksam düşüp helak olacağından korkuyorum. Akıllı değil ki; yanıma gel, tehlikeden kurtul diyeyim de anlasın. Elimle işaret ediyorum, anlamıyor. İşin aksi; anlasa bile dinlemez. Mememi göstererek, sütümü hatırlattım; benden yüzünü, gözünü çeviriyor. Allah hakkı için, ey ulular ; siz, hem bu âlemde, hem o âlemde âcizlerin ellerinden tutan, onlara yardım eden erlersiniz. Benim de derdime çabuk bir derman bulun ki; gönlümün meyvesini kaybetme endişeleri dolan içim rahatlasın.

Ali dedi ki:

- Dama bir çocuk çıkar. Çocuğun kendi cinsini görünce gelir onun yanına. Çünki; ebedi olarak cins, cinsine âşıktır...

Kadın öyle yaptı. Çocuğu, o çocuğu görünce oluğun üzerinden sürüne sürüne onun bulunduğu yere geldi. Böylece aşağıya düşme tehlikesinden kurtuldu. Her cins;kendi cinsinden olanı çeker, bunu böylece bilesin.

Nebiler de ; kulları oluktan kurtarmak için, insan olarak gönderilmişlerdir.

Şimdi cinsiyet cazibesini (çekimini) incele de, hangi guruptansın bul bakalım!..

Küfür cinsinden mi, iman cinsinden mi?...

İkisine de eğilimin varsa, iki cinsten de katışığın varsa... ikisi de sende karışık demektir.

Savaşta ikisi de!..

Kendine gel, çalış da manalar, suretlere üstün olsun!.. Ki; düşmanını her an bozguna uğramış , mağlup olmuş göresin... Savaş âleminde bu sevinç yeter de artar bile!...

Paylaşımınız için teşekkürler :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri