romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Virüs Hatası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ReLi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Win32/Packed.Themida virüsü, sistem dosyalarına kendini bulaştırıp virüs programı tarafından sistem dosyasının virüs olarak tanımlanmasıdır.

Bunun için önerilen ad-aware pro virüs yazılımı var. 3 kişilik lisan ve 18 aylık kullanım süreli.

Bu virüs, yazılımı, virüsleri silmez sadece yaptığı işlem virüsleri silmez, temizler. Bunun faydası, sistem dosyasına bulaşmış olsa, bunuda virüs yazılımı silse sistemin zarar görür ve işletim sisteminin çökmesine yol açar. Ancak ad-aware yazılımı silme değil temizleme yaptığı için sistem dosyalarını virüs olarak tanımlasa bile silmez sadece temizler.

Win32/Packed.Themida virüsü, sistem dosyalarına kendini bulaştırıp virüs programı tarafından sistem dosyasının virüs olarak tanımlanmasıdır.

Bunun için önerilen ad-aware pro virüs yazılımı var. 3 kişilik lisan ve 18 aylık kullanım süreli.

Bu virüs, yazılımı, virüsleri silmez sadece yaptığı işlem virüsleri silmez, temizler. Bunun faydası, sistem dosyasına bulaşmış olsa, bunuda virüs yazılımı silse sistemin zarar görür ve işletim sisteminin çökmesine yol açar. Ancak ad-aware yazılımı silme değil temizleme yaptığı için sistem dosyalarını virüs olarak tanımlasa bile silmez sadece temizler.

arkadaş açıklamış devamı da burda;

arkadaş açıklamış devamı da burda;

Evet bende oradan bulup, yazdığı şekili düzenledim. Arama motoruna hatayi yazarsanız çözümü çıkar. Her hatanın çözümü Google amca da var. :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri