HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Restore işlemini gerçekleştirerek iPhone'u nasıl fabrika ayalarına dönebileceğinizi bu rehberimizde adım adım anlatıyoruz. iPhone restore işlemi haberimizde.
Appleın mobil çözümü iOS işletim sistemi her ne kadar stabil olsa da çok uzun kullanımda bazen problemlere yol açabiliyor. Bu durumda Restore işlemini uygulamak gerekiyor.
Biz de iPhoneunu fabrika ayalarına dönerek sıfırlamak isteyen takipçilerimizin karşısına, iPhone Restore nasıl yapılır? rehberimiz ile çıkıyoruz.
Not: Restore işleminden sonra eğer yedek almadıysanız, iPhoneda yer alan tüm içerikler ve bilgiler silinecektir.
2. Adım: iTunesu açın ve iPhoneu PCye bağlayın. iTunes otomatik olarak iPhoneu tanımlayacaktır.
3. Adım: iTunesun sol üst bölümde yer alan iPhone simgesine tıklayın.
4. Adım: Karşınıza açılan pencerede Güncellemeleri Denetle ve iPhonea Geri Yükle seçenekleri yer alacak. Bizi iPhonea Geri Yükle seçeneği ilgilendiriyor. Bu seçeneğe tıklamadan önce iPhone ayalarına girerek iPhoneumu Bul seçeneğini pasif hale getirmeniz gerekiyor. Bu bölüme Ayarlar>iCloud>iPhoneumu Bul seçeneğinden ulaşabilirsiniz.
5. Adım: iTunesta iPhonea Geri Yükle seçeneğine tıklayın. Karşınıza iPhoneu yedeklemek için uyarı çıkacak. iPhoneda kaybetmek istemediğiniz medya içerikleri varsa Yedekle seçeneği ile iPhoneu yedekleyebilirsiniz.
6. Adım: Yedekleme işleminden sonra karşınıza çıkan uyarıdaki Geri Yükle seçeneğine tıklayın.
7. Adım: iPhone Restore işlemi biraz uzun sürebilir. Bu süre zarfında cihazınızın bağlantısını kesmeyin.
8. Adım: Restore işlemi bittikten sonra iPhone otomatik olarak açılacak ve iPhoneu satın aldığınızda yaptığınız ilk kurulum ekranı sizi karşılayacak.
Konu alıntıdır.
Appleın mobil çözümü iOS işletim sistemi her ne kadar stabil olsa da çok uzun kullanımda bazen problemlere yol açabiliyor. Bu durumda Restore işlemini uygulamak gerekiyor.
Biz de iPhoneunu fabrika ayalarına dönerek sıfırlamak isteyen takipçilerimizin karşısına, iPhone Restore nasıl yapılır? rehberimiz ile çıkıyoruz.
Not: Restore işleminden sonra eğer yedek almadıysanız, iPhoneda yer alan tüm içerikler ve bilgiler silinecektir.
iPhone Restore nasıl yapılır?
1. Adım: iTunesun en son sürümünü
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
PCnize indirin ve kurun. 2. Adım: iTunesu açın ve iPhoneu PCye bağlayın. iTunes otomatik olarak iPhoneu tanımlayacaktır.
3. Adım: iTunesun sol üst bölümde yer alan iPhone simgesine tıklayın.
4. Adım: Karşınıza açılan pencerede Güncellemeleri Denetle ve iPhonea Geri Yükle seçenekleri yer alacak. Bizi iPhonea Geri Yükle seçeneği ilgilendiriyor. Bu seçeneğe tıklamadan önce iPhone ayalarına girerek iPhoneumu Bul seçeneğini pasif hale getirmeniz gerekiyor. Bu bölüme Ayarlar>iCloud>iPhoneumu Bul seçeneğinden ulaşabilirsiniz.
6. Adım: Yedekleme işleminden sonra karşınıza çıkan uyarıdaki Geri Yükle seçeneğine tıklayın.
8. Adım: Restore işlemi bittikten sonra iPhone otomatik olarak açılacak ve iPhoneu satın aldığınızda yaptığınız ilk kurulum ekranı sizi karşılayacak.
Konu alıntıdır.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)