HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Şeytan kulesinde kilit mühürünün olduğu katta slotları birden fazla kez kesmemize rağmen bir türlü kilit açma taşı düşmüyor bilginize. @Shorty;
Moderatör tarafında düzenlendi:
Dün 23:00 sularında Şeytan Kulesinin tamamını bitirdim bir sorun ile karşılaşmadım. Üstelik Kilit Açma Taşı her şeytan yaratıktan düşüyordu. Kilit Açma Taşları 3. kattan itibaren düşmeye başladı bana.
Kestiğiniz karakter 75-80 Lv civarında olmalı.
Dün 23:00 sularında Şeytan Kulesinin tamamını bitirdim bir sorun ile karşılaşmadım. Üstelik Kilit Açma Taşı her şeytan yaratıktan düşüyordu. Kilit Açma Taşları 3. kattan itibaren düşmeye başladı bana.
Bilmiyorum akşam 7-8 civarında sıkıldığımız için bi çıkalım dedik kilit mühürlerinin olduğu katta yarım saate yakın slot kestik fakat hiç bişey düşmediği için orda yarım bırakıp inmek zorunda kaldık.
75-80 level ile kule yaptıktan sonra ne anlamı kalıyor ki ben kendi çarımla sıkıldıkça çıkamadıktan sonra onunla kim uğraşıcak:ka24:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)