mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Hikaye Ekle

"Beşiktaş'ı elemek çok zor"

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SharkqL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 113

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

ih_besiktasi-elemek-cok-zor-1454491266.jpg

[h=3]Spor yorumcusu Kaya Çilingiroğlu, Beşiktaş’ın gündemi hakkında HABER1903’e açıklamalarda bulundu.[/h]
Çilingiroğlu, HABER1903’e yaptığı açıklamada;
-BEŞİKTAŞ'I ELEMEK ÇOK ZOR-
Beşiktaş'ın Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Finali'nde Torku Konyaspor ile eşleşmesi hakkında değerlendirmelerde bulunan Çilingiroğlu; "Aykut Kocaman'ın teknik direktörlüğünü yaptığı Torku Konyaspor, Spor Toto Süper Ligi'nin karakterli futbol oynayan takımlarından bir tanesi. Ama Türkiye Kupası Çeyrek Finali, 2 maç üzerinden oynanacak. Çeyrek Final karşılaşmalarında 2 maç oynanacağı için Beşiktaş'ı yenip elemek çok zor." dedi.
-BEŞİKTAŞ ZORLANMAZ-
Beşiktaş'ın Gaziantepspor ile oynayacağı maçta zorlanmayacağını belirten Kaya Çilingiroğlu; "Beşiktaş'ın Gaziantepspor karşısında zorlanacağını zannetmiyorum. Bucaspor karşısında son maçlardaki Beşiktaş'ı yeniden seyrettik. Ve Beşiktaş, kaleci ve stoper transferleri yaptı. O oyuncuların gelmesinin Beşiktaş'a çok fazla katkı sağlayacağını düşünüyorum. Beşiktaş'ın eksiği sadece arka taraftı. O da halledildi. Beşiktaş şu anda ligin en iyi takımı olarak görülüyor. Bundan dolayı Beşiktaş'ın Gaziantepspor karşısında zorlanacağını düşünmüyorum." diyerek sözlerini tamamladı.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri