bikral 1
bikral
ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

RAPTORUZ BAN --- @Admin @Shorty

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ronaletman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 698

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Sayın @yeshe; Ticketlerim Videolarım Ve size gönderdiğim Fotoğrafların incelenip banımın tekrardan kontrol edilmesini talep ediyorum.(2014 den beri bekliyorum lütfen ilgilenin...Teşekkürler)

Merhaba @ronaletman;

Madde(2) : Oyuna ait olan nesnelerin veya hesapların oyun parası hariç Gerçek para / kontör veya herhangi bir eşya/nesne karşılığında satılması yasaktır ve şikayet edilen oyuncuların hesapları kapatılmaktadır. Bu satışlara destek olan veya aracılık eden oyuncuların da hesapları kapatılır.

Tekrar ve tekrar güncel attığınız için size bu kuralı iletmek zorunda kaldım. Elym2 sunucularında ban affı yapılmamaktadır. Eğer önümüzdeki süreçte böyle birşey söz konusu olur ise @Shorty; ve @admin; tarafından duyurulur.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhaba @ronaletman;

Madde(2) : Oyuna ait olan nesnelerin veya hesapların oyun parası hariç Gerçek para / kontör veya herhangi bir eşya/nesne karşılığında satılması yasaktır ve şikayet edilen oyuncuların hesapları kapatılmaktadır. Bu satışlara destek olan veya aracılık eden oyuncuların da hesapları kapatılır.

Tekrar ve tekrar güncel attığınız için size bu kuralı iletmek zorunda kaldım. Elym2 sunucularında ban affı yapılmamaktadır. Eğer önümüzdeki süreçte böyle birşey söz konusu olur ise @Shorty; ve @admin; tarafından duyurulur.

@bars472; Gerekli Cevap verildi herhalde.

Daha önceden de ban affı yapılarak küfür ,uygunsuz içerik ,siyasi konuşma, parti desteği, hırsızlık ve hile kullanan birçok çeşitli suçta bulunmuş ve kuralları ihlal etmiş kişilerin hesaplarının ban affı kapsamında açılması söz konusu iken benim 2014 den beri T satışı adı altında bir yazımın bulunması ve hiçbir şekilde icraatın bulunmadığı halde banımın kalkmaması çok uzun yıllardır oynayan bir oyuncu olarak hayal kırıklığına ve hüzne uğrattı..Bunun sebebini gerçekten merak ediyorum.
@yeshe; @Shorty; @admin;

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri