M 1
m2referencee
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle

'Mümkün değil'

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rney
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 181

Rney

Level 16
TM Üye
Konular
2,296
Online süresi
53m 3s
Reaksiyon Skoru
628
Altın Konu
1
TM Yaşı
15 Yıl 11 Ay 1 Gün
Başarım Puanı
336
MmoLira
-503
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Oyundan alınınca hocasının elini sıkmadığı eleştirilerine Emre'den savunma: “Asla böyle bir saygısızlık yapmam“

Young Boys karşılaşmasının son dakikalarında yerini Deivid`e bırakan Emre Belözoğlu`nun, kenara geldiğinde Aykut Kocaman`ın uzattığı eli sıkmadığı ve arkasını döndüğü eleştirileri, yıldız oyuncuyu üzdü. Hocasına karşı böyle bir saygısızlık yapmasının mümkün olmadığını ifade eden Emre, “Ben, yavaş yavaş kenara gelirken, Deivid hemen oyuna girdi. Bunu gören maçın 4. hakemi, ağır hareket ettiğimi söyleyip, hızlanmamı istedi. Ben de kendisine yanıt verince aramızda tartışma çıktı. Oyundan çıktıktan sonra da 4. hakemle konuşmaya devam ettim. Kulübeye geldiğim sırada da yüzüm ona dönüktü. Bu yüzden hocamın uzattığı eli görmedim. Aykut hocam, oturup her konuyu rahatlıkla konuştuğum, bir ağabey olarak gördüğüm biri. Ona asla saygısızlık yapmam. Böyle bir lüksüm de olamaz“ dedi.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri