HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
[h=3]Beşiktaş, Juventus forması giyen Brezilyalı kaleci Neto'dan vazgeçmiyor.[/h]
Siyah-beyazlılar aile baskısı nedeniyle imza atmak üzereyken son anda İtalyada kalmaya karar veren Netodan umudunu kesmedi. Başkan Fikret Ormanın takımda görmeyi çok istediği 26 yaşındaki file bekçisi ile son bir görüşmenin daha yapılacağı belirlendi.
Dnipro Kulübü ile Boyko ve Douglas için yürütülen transfer görüşmelerini yavaşlatan Beşiktaş Yönetimi, Juventusun yedek file bekçisi Netoya son bir baskı daha uygulayacak.
Beşiktaşa imza atmak üzereyken ailesi tarafından bu fikrinden vazgeçirilen Brezilyalı kaleci için yönetim bir girişimde daha bulunacak. Hem Neto hem de Milanlı Zapata için İtalyaya birkaç kez çıkarma yapan Başkan Fikret Ormanın özellikle 26 yaşındaki Brezilyalı kaleciyi çok istediği ifade edildi.
Boyko ve Douglas konusunda Dnipro ile temaslarını kesmeyen siyah-beyazlı yönetim hem kaleci hem de stopere en iyi takviyeyi yapmaya çalışıyor.
Neto dışında kale için Boyko, Hajduk Splitte oynayan Kalinic ve PSGde yedek bekleyen Siriguyu düşünen siyah-beyazlı kulüp stoper bölgesi için de farklı alternatiflerle görüşmeye devam ediyor. Stoper ve kaleci transferini aynı anda bitirmeye çalışan yönetim bu bölge için Atletico Madridli Stefan Savic ve yine İspanyol kulübünün Getafede kiralık oynayan Velazquezi de gündeminde tutuyor.
Bordeauxlu Lamine Sane ile de bağlarını koparmayan siyah-beyazlılar transferi çok zor olsa da Bursasporlu Serdar Azizi de stoper listesinde tutuyor. Milli oyuncunun sözleşmesinin sezon sonu bitecek olması nedeniyle Beşiktaşın bu konuda tüm şartları zorlayacağı aktarıldı.