NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

DriLLisH Hakkında bilgilendirme..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan leonan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 518

leonan

Level 1
Üye
Konular
1
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
10 Yıl 4 Ay 25 Gün
Başarım Puanı
15
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Arkadaslar DriLLisH 114 level sura Engincan Çok sevdiğim güvendiğim birisiydi, daha önce item verirdim geri verirdi. Bu anı beklemiş bugünü beklemiş yapmaz dedim şaman setimi istedi toplu bir şekilde sonra kaçtı bende geri verceğini düşündüğüm için ss falan almadım her neyse olan oldu hakkımı helal etmiyorum haram zıkkım olsun konu bilgilendirme amaçlıdır, ister güvenin ister ticaret yapın sizin bileceğiniz iş Öbür dünyada görüşürüz engincan çok güzel oyun oynuyorsun çok güzel rol yapıyorsun başarılısın . beni kandırdın umarım başka insanlara zarar vermezsin benden bu kadar öbür dünyada görüşürüz mübarek ;)

Arkadaslar sağolsun destekci oldular ve araştırdık iyice DriLLisH isimli oyuncunun gerçek yüzü buyrun videolar : 1: : umarım herkez gerçek yüzünü görmüştür bir daha oyun yapmaya kalkma seni hırsız sana kimse hakkınıda helal etmez kimsede bişeyini helal etmez Yakındada Ban yersin umarım sınırsız Ahmete de teşekkür ediyorum videoyu çeken sonucu kavuşturdu bendende helallik istedi hakkımı helal etmedim videoda görürsünüz zaten . https://www.youtube.com/watch?v=qpGjdc0_47E&feature=youtu.be

Son düzenleme:
herşey açık ve ortada daha fazla kendini savunmaya çalışmada rezil olma ne işlere alet ettin yazık sana .

adam oyunu bıraktı silmiş herseyı senin yüzünden videodada pazarlık yapmıssın resmen , silelim özür dilerim aşşadan yazma bilmem ne duygu sömürüsüne bağlamışsın ifşa etmişsin kendini hiç birşeyinle savunmaya çalışma daha fazla rezil olma herkez gerçek yüzünü görsün .

Ve kabul ettiğin o an :D

-
neyi kabul etmişim ben küfürden ceza yediğimi zaten söylüyorum ki ne var yani bunda türkçe öğretmenin kim senin? benim çarım olduğuna dair birsey söylememişim nerde yazıyorsa gösterde bizde görelim olayları nereye çekiyorsun her neyse benim attıgım videolar herseyi açikliyor

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri