Fethi Polat 1
Fethi Polat
TuZaKK 1
TuZaKK
xranzei 1
xranzei
Agresifizm 1
Agresifizm
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Brabus

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Carissa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 115

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Brabus özellikle Mercedes'in orijinal modifiye ve motor servisidir. Normal Mercedes marka otomobilleri fabrika çıkışından alıp farlar iç aksesuarlar motor neon xenon alt parçalar jantlar egzoz ve daha birçok aksesuar ekleyen firmadır. dikkat çeken özelliklerden biri de hem sisfarı hem uzun far hem de LED gündüz sürüş lambalarından oluşan aydınlatma modülü.


Standartta 517 HP olan maksimum güç 730 HP’ye, 830 Nm olan maksimum torksa 1100 Nm gibi inanılmaz bir değere ulaşmış. Yapılan işlemler sonucunda 5 ileri otomatik şanzımanlı aracın 4.5 saniye olan 0-100 km/s süresi 4.0 saniyeye düşmüş. Maksimum hızı 350 km/s olan bu canavarın 0-200 km/s hızlanması da çok etkileyici: 10.5 saniye. Yani ortalama bir otomobilin 0-100 km/s hızlanma süresi kadar.

Brabus'un özellikle 6,3 literlik çift turbolu motoru 730 hp güç ve 1320 nm tork değeri ile baş döndürücü bir performansı garantiler.
Ayrıca Brabus Rocket Dünyanın en hızlı Sedan'ı Olarak Gösterilmektedir. Mercedes-Benz marka otomobilleri, en üst seviyede modifiye eden Brabus, beşinci nesil SL600 modelini iki kişilik rokete dönüştürerek herkesi hayran bırakan bir performans sergilemiştir.

Aynı Zamanda Maksimum hızı 362.4km/h ulaşan otomobillerde üreterek bir ilki başarmıştır. Yine 366km/h ile kendi rekorunu kıran ve muhteşem bir rekora imza atan Brabus'un her ne kadar arayı açsada en Büyük Rakibi AMG olarak Gösterilmektedir.
AMG, Kleemann, Carlsonn, gibi ünlü Şirketler Arasında Brabus En iyisi Seçilerek Ödülünüde Almıştır.
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst