xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

E-Mail adresleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yeshe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 336

yeshe

Level 4
TM Üye
Konular
42
Online süresi
1h 21m
Reaksiyon Skoru
124
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 9 Ay 22 Gün
Başarım Puanı
111
MmoLira
47
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba sayın elym2 oyuncuları.
Sizlere bugün bir konuda değinmek istiyorum ve bu konumuz e-mail adresleriyle ilgili. Bir çoğunuz e-mail adresini tabiri caiz ise kafadan atarak koyuyorsunuzdur yan char önemli değil unutmam gibisinden düşünerek. Ama şunu unutuyorsunuz e-mail adresiniz hesabınızın hem beynidir hem kalbidir, bir sorun olduğun da örneğin; Hesap Birleşimi artık otomatik olarak yapılıyor ve giremediğiniz hesabınızı şifre mi unuttum diyerek geri alabiliyorsunuz bunun içinse e-mail adresini doğrulamanız gerekiyor. E-mail var olan bir adres değilse hesabınızı hiç bi türlü geri alamıyorsunuz. Bu yüzden sizlere tavsiyem asla ve asla e-mail adresinizi var olmayan bir adres koymayın. Hesabınızı açarken e-mail'in doğru olduğuna tekrar ve tekrar dikkat ediniz. Umarım size iyi bir nasihat olur, okuduğunuz için teşekkür ederim.

İyi forumlar.

Merhaba sayın elym2 oyuncuları.
Sizlere bugün bir konuda değinmek istiyorum ve bu konumuz e-mail adresleriyle ilgili. Bir çoğunuz e-mail adresini tabiri caiz ise kafadan atarak koyuyorsunuzdur yan char önemli değil unutmam gibisinden düşünerek. Ama şunu unutuyorsunuz e-mail adresiniz hesabınızın hem beynidir hem kalbidir, bir sorun olduğun da örneğin; Hesap Birleşimi artık otomatik olarak yapılıyor ve giremediğiniz hesabınızı şifre mi unuttum diyerek geri alabiliyorsunuz bunun içinse e-mail adresini doğrulamanız gerekiyor. E-mail var olan bir adres değilse hesabınızı hiç bi türlü geri alamıyorsunuz. Bu yüzden sizlere tavsiyem asla ve asla e-mail adresinizi var olmayan bir adres koymayın. Hesabınızı açarken e-mail'in doğru olduğuna tekrar ve tekrar dikkat ediniz. Umarım size iyi bir nasihat olur, okuduğunuz için teşekkür ederim.

İyi forumlar.

Tavsiyen için teşekkür ederim Deniz , güncel.

Konu için teşekkürler :)
Ek olarak kayıt olurken yazdığınız mail ve mail şifrelerinizi unutmayın biz onlara ulaşamıyoruz sonra hesaplarınız gidebilir .

Teşekkürler, güncel.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri