HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar Elym2 Keith e yani başlıycam. Ama efsunlar biraz kafamı karıştırdı.
Savaşçı bedensel oynuycam.
Edit Hwang zırh ve Runik Kılıç çekmek istiyorum. Sizce efsunları nasıl tercih etmeliyim.
Edit Hwang zırh ve Runik Kılıç çekmek istiyorum. Sizce efsunları nasıl tercih etmeliyim.
Arkadaşlar Elym2 Keith e yani başlıycam. Ama efsunlar biraz kafamı karıştırdı.
Özel nesne oluşturarak yapıcaksınız oyundaki efsunlar nasıl araştırma yaparak kendi silahını yapabilirsin
Bu saydığın itemlere hangi efsunları koyarsan koy tek yersin savunma tam olmadıktan sonra.
Ama ileleyen zamanalarda ben düzeltirim savunma alırım diyorsan Hp Kılıç Ninnja savunma Savaşçı savunma Oklardan korunma Güç Blok Efsunlarını koy zırha set çekeceksen de özel mesaj atarsan yardımcı olayım.
Silaha da Güç Ortalama Beceri Zehirleme Şansı Delici Kritik v.s. korsan işini görür.
Ama ileleyen zamanalarda ben düzeltirim savunma alırım diyorsan Hp Kılıç Ninnja savunma Savaşçı savunma Oklardan korunma Güç Blok Efsunlarını koy zırha set çekeceksen de özel mesaj atarsan yardımcı olayım.
Silaha da Güç Ortalama Beceri Zehirleme Şansı Delici Kritik v.s. korsan işini görür.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)