- Konular
- 54
- Online süresi
- 3d 16h
- Reaksiyon Skoru
- 47
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 2 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 108
- MmoLira
- 792
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba,
Metin2 server açmaya karar verdim istediğim özellikleri bulunan firmalar konu altında bildirirse iletişim kuracağım.
Yurtdışı lokasyon (Türkiye'de olabilir fakat yurtdışı olan firmalar önceliklidir)
Oyun içi koruma
Ddos, Botnet koruması (Yazılımsal, Donanımsal) + (Donanımsal koruma için ekstra ücret olabilir)
+4GB üzeri paketlerde .com alan adı hediyesi
Fileslerin packı açık halde sunması, düzenleme yapma için.
40K sorunsuz files, (Gamede bulunan karakter, ve oyun bugları fixlenmiş) + (Kendine has özellikleri olan files)
Tamamen TR üzerine orantılı sistemler, özellikler
Config kodlarının aktif olması
Source tamamen sorunsuz ve bug tespitinde firma tarafından fixlenip müşteriye güncelleme vermesi
Limitsiz host sağlaması (+4gb üzeri paketler için
İsteklerim bunlardır, tamamı olmasına gerek yok ama coğu bulunması gerekli. Yorumları bekliyorum!
Metin2 server açmaya karar verdim istediğim özellikleri bulunan firmalar konu altında bildirirse iletişim kuracağım.
Yurtdışı lokasyon (Türkiye'de olabilir fakat yurtdışı olan firmalar önceliklidir)
Oyun içi koruma
Ddos, Botnet koruması (Yazılımsal, Donanımsal) + (Donanımsal koruma için ekstra ücret olabilir)
+4GB üzeri paketlerde .com alan adı hediyesi
Fileslerin packı açık halde sunması, düzenleme yapma için.
40K sorunsuz files, (Gamede bulunan karakter, ve oyun bugları fixlenmiş) + (Kendine has özellikleri olan files)
Tamamen TR üzerine orantılı sistemler, özellikler
Config kodlarının aktif olması
Source tamamen sorunsuz ve bug tespitinde firma tarafından fixlenip müşteriye güncelleme vermesi
Limitsiz host sağlaması (+4gb üzeri paketler için
İsteklerim bunlardır, tamamı olmasına gerek yok ama coğu bulunması gerekli. Yorumları bekliyorum!