- Konular
- 88
- Reaksiyon Skoru
- 55
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 4 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 87
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Selamlar, www.axbilisim.com'dan 50 liralık orta emek files seçtik vede 5 gün içerisinde almayı düşünüyoruz araştırmalarım sonucu güvenilir bir sunucu olduğu takdirine vardım fakat yıllardan beri bana sonsuz katkıları olan olan turkmmo.com'a danışmak istedim.
Bu bilişimden files alan arkadaşlar sizlere soruyorum özellikle axbilisim.com güvenilirmi, ve destek ekibi ilgili kişilerden mi oluşuyor?
Ya da ne halin varsa görsün taraftarından mı?. Görüşleriniz benim için çok önemli ve de değerlidir.
Teşekkür'lerimi sunar, İyi forumlar dilerim..
Bu bilişimden files alan arkadaşlar sizlere soruyorum özellikle axbilisim.com güvenilirmi, ve destek ekibi ilgili kişilerden mi oluşuyor?
Ya da ne halin varsa görsün taraftarından mı?. Görüşleriniz benim için çok önemli ve de değerlidir.
Teşekkür'lerimi sunar, İyi forumlar dilerim..
- Konular
- 17
- Reaksiyon Skoru
- 31
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 10 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 44
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
Gördüğüm kadarı ile forumda satış yapmıyor,iyiliğiniz için bir sorun olduğunda hakkınızı arıyabilmeniz için forum içi hosting firmalarından hizmet almayı gözardı etmeyiniz.