- Konular
- 1,530
- Online süresi
- 13h 43m
- Reaksiyon Skoru
- 112
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 8 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 226
- MmoLira
- 29
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Sizce çetin bilişim? Nasıl bilirsiniz?
- Konular
- 16
- Reaksiyon Skoru
- 17
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 3 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 49
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
perşembe günü ödeme yaptım sözde en geç 3 saat içerisinde sunucu hazırlanıp teslim edilecekti. Bildirimden 6 saat sonra cevap yazdı form attı formdada busefer 24 saat içinde hazırlanacak yazıyordu onada eyvallah dedim. 24 saat geçti cuma akşamı oldu aradım dedim istemiyorum server falan paramı yolla rest çekti bende açıkcası savcılık falan uğraşmak istemiyorum adalet kanun bilmeyen bir insan değilim hukuk 3. Sınıf öğrencisiyim lakin açıkcası üşendim uğraşmaya tamam dedim nerde server dedi ben size mail attım gelmemiş tekrar yollayayım onada tamam dedim. Attı mail Mail'de diyorki site şuan açılmıyor ama oyuna girebilirsiniz. Denedim ama site kapalı olduğu için otopatcher patch çekemiyor yani girilmiyor. Sabah ulaştım kendisine busefer sesi akşam 6 ya doğru düzelecek şuan gece 12 yi geçiyor yani pazar gününe girdik ben hala perşembe günü teslim alacağım sunucuyu bekliyorum. Durumun gidişatına göre neolduğunu tekrar yazarım buradan
Benzer sıkıntıları yaşadım lakin eskiden de kendisi ile çalışmıştım ve memnundum. Ancak artık Çetin Bilişim tanıdığımız bildiğimiz çetin ve zorlu değil kolay rakipleri kendini rahatça sollayabilir daha kaliteli hizmet almak istiyor isen, tavsiyem araştır. Küçük bir örnek vereyim; imzamdaki server sitesi şuan online olan veyahut olmaya çalışan yeni projem idi fakat artık saymakdan bıktım kaç gündür kapalı. Sebebi ise siteye saldırı gerçekleştiği için trafik alanı doldu ve serhat çetine watsappdan ulaşmama rağmen 1 gün önce hala kapalı. O yüzdendir ki sana tavsiyem araştırmanı yap aceleye getirme ve doğru kişilerle çalış. Başarılar dilerim.