Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
1GaLaTaSaRay 8GaLaTaSaRay bikli benım çarımdan itemimi çaldı yarı ınsanı+9 u sarı ejderhaya çevirdim +3 yaptım itemimi çaldı ver dedım gm ye şikayet edecem git istersen başbakana şikayet et gm kım dedı lütfen yardımcı olun
zaten murat1111111 nikimde 20 t param vardı oyun geriye yuklendı dıye gitti sılındı para yardımcı olmadınız barı bu olaya yardımcı olun
zaten murat1111111 nikimde 20 t param vardı oyun geriye yuklendı dıye gitti sılındı para yardımcı olmadınız barı bu olaya yardımcı olun
Eliniz de bir kanit varsa ticket atmanizi öneriyorum, eger itemi kendiniz verdiyseniz buna birsey yapamayiz.1GaLaTaSaRay 8GaLaTaSaRay bikli benım çarımdan itemimi çaldı yarı ınsanı+9 u sarı ejderhaya çevirdim +3 yaptım itemimi çaldı ver dedım gm ye şikayet edecem git istersen başbakana şikayet et gm kım dedı lütfen yardımcı olun
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...