Simcity Societies

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan mchtsny
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 870

mchtsny

Level 8
Katılım
6 Şub 2014
Konular
2,088
Mesajlar
2,844
Reaksiyon Skoru
321
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 4 Ay 9 Gün
Başarım Puanı
195
MmoLira
-22
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Yepyeni özellikler ile donatılmış Simcity Societies ile kendi şehrinizi yaratabilir ve bu şehrin kültürel çehresini istediğiniz şekilde geliştirebilirsiniz. Şehrinizi doğanın bir parçası gibi bol yeşil alanlı yapabilir yada bir beton yığınıymış gibi kirli bir şehir yapabilirsiniz. İsterseniz fütüristik bir tasarım uygulayabilir, isterseniz de mimari olarak geçmişte yaşayan bir şehir yaratabilirsiniz. Sanatsal faaliyetler ile uğraşan bir topluluk yaratabileceğiniz gibi bir polis şehri, endüstri şehri veya ruhani yönden gelişmiş bir şehir de yaratabilirsiniz.
Yaratacağınız bu farklı topluluklar ile şehrinizin öznitelik çekirdeğini oluşturacak ve şehrinizin gelişimini izleyebileceksiniz. 500'den fazla kendine has obje ile şehrinizi gerçekten farklı kılabilirsiniz. İsterseniz yarattığınız şehirleri arkadaşlarınız ile paylaşabilir, oyundaki herşeyi geliştirebilirsiniz.
Demo versiyonunda Kasım 2007'den sonra getirilmiş güncelleştirmeler de yer almaktadır. Yeni zorluk seviyeleri, yeni felaketler(örneğin UFO kazaları, dev robotlar...) geliştirilmiş arayüz. Demo: Tutorial(Öğrenme modu), bir senaryo ve iki felaket barındırmaktadır.


EKRAN GÖRÜNTÜSÜ :


 
Konu için teşekkürler.
 
Teşekkürler.
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)